7 akciófilm, amit egyszer mindenkinek látnia kell

  • 3 hét ago
  • 5968 Views
  • 2 0
7 akciófilm, amit egyszer mindenkinek látnia kell

A lista teljesen mértékben a mi véleményünk szerint lett összeállítva, szóval nem azt néztük, hogy mi hány pontot vagy százalékot kapott, hanem azt, hogy nekünk mennyire tetszettek!

Alábbi összeállításunkban a hét kedvenc akció filmünket fogjuk nektek egy rövid listában leírni.

7. Skyfall – Égszakadás (2012)

Skyfall – Égszakadás (2012)

Bond filmből egy kis túlzással kismillió létezik, de jó Bond filmből már nem sok! A Skyfallban egy új kiberterrorista jelent veszélyt az MI6-re, Bondra és a ‘nagyfőnökasszony’ M-re. Bondnak (Daniel Craig) mindent be kell vetnie, hogy győztesen kerüljön ki újabb csatájából, amely szerintünk az egyik legjobb Bond film lett valaha!

6. Elrabolva (2008)

Elrabolva (2008)

2008 egyik legjobb akció filmje ma már trilógia, mivel készült belőle második és harmadik rész is, de egyik sem ér az eredeti nyomába! Nézzétek meg, ha még nem tettétek!

5. Sicario – A bérgyilkos (2015)

Sicario – A bérgyilkos (2015)

Kate Macer (Emily Blunt) az emberrablási ügyekre specializálódott FBI csoportjával egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákat talál. Az ügy mögött a Diaz klán vezetője és drogbárója áll. Kate-et felkérik, hogy legyen tagja egy a kartellvezető elfogására készülő akciónak, amiben pechjére őrült gyilkosok, és olyan emberek vannak, akik nem vetik alá magukat semmilyen törvénynek sem. Véres akció veszi kezdetét a sötét alvilágban, ahol már tényleg nincsenek szabályok.

4. Eredet (2010)

Eredet (2010)

Dom Cobb (Leonardo Di Caprio) a tökéletes tolvaj. Az emberek agyába, az álmaikba szökik be és ott lopja meg őket. Múltja miatt nem teheti be a lábát a hazájába, ahol szeretett gyerekei élnek. Domnak lehetősége nyílik arra, hogy egy sikeresen elvégzett, igen kockázatos meló után visszatérjen gyerekeihez. Ha sikerrel járnak, akkor az lehetne a tökéletes bűntény. Ám a cél eléréséhez elképesztő akadályokkal kell szembenéznie neki és csapatának.

1 2