11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

  • 3 hónap ago
  • 19615 Views
  • 8 14
11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

Bár a legtöbb celeb csak azután vállal gyereket, hogy befutott a karrierje, nem mindenki ugyanezt az utat követi. Fiatal felnőttként anyának vagy apának lenni nem egyszerű feladat, ugyanakkor nekik sikerült. A sikeres karrierhez vezető út tele van akadályokkal, hát még ha ezt gyerek mellett kísérli meg valaki!

Ezek a híres emberek 20 éves koruk alatt szülők lettek, sokan közülük még a nevelést is dada vagy bébiszitter nélkül oldották meg.

1) Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith a gimnázium helyett egy sült csirkéket áruló étteremben dolgozott. Ott találkozott első férjével, Billy Smith-tel. Anne 17 éves volt, amikor feleségül ment Billy-hez. Kevesebb mint egy évvel később megszületett kisfiuk, Daniel Wayne Smith. Boldogtalan házasságuk ellenére Anna-nak nagyon szívéhez nőtt Daniel. Közben sikeres modellkarriert futott be, ami sajnos nem tartott sokáig. Daniel 20 évesen halt meg túladagolásban, hatalmas gyászt hozva édesanyja életébe. Anne néhány hónap múlva elhunyt. Volt barátja, Mark Hatten az In Touch-nak úgy nyilatkozott, hogy megszakadt a szíve. „Amikor hallottam Daniel halálhírét, tudtam, hogy Anna nem fogja sokáig túlélni a fiát.” Sok szülőt láttam, ahogy kényezteti a gyermekét, de az a fiú volt Anna mindene.”

2) Wendy Davis

Wendy Davis

Wendy Davis ma sikeres politikusnő. Fiatalkorában sohasem gondolta volna, hogy valaha szenátor lesz. Texasi lányként 18 évesen már férjnél volt, és 19 évesen túl volt egy váláson. Egyedüli anyaként igyekezett boldogulni. Két állása volt, miközben főiskolára járt. „Tudtam, hogy amiatt a küzdelem miatt vagyok szegény, amin lányommal, Amber-rel keresztülmentünk. Nagyon nehéz volt megélnünk. Ki kellett fizetnem a számlákat. Néha borzasztó nehéz volt.” A fiatal édesanya sohasem adta fel. Újraházasodott, született még egy lánya és jogi diplomát szerzett a Harvard-on. „A kemény munka és az optimizmus a védjegyem. Történetem egy texasi sikersztori.”

3) Loretta Lynn

Loretta Lynn

A country supersztár Loretta Lynn sohasem titkolta, mennyi mindenen ment keresztül, míg híres nem lett. A szénbányász lánya (Coal Miner’s Daughter) című életrajzában azt írta, hogy 13 évesen feleség, és 18 éves korára 4 gyermek édesanyja volt. Bár néhány dokumentum cáfolja ezt a kijelentését, melyek szerint 15 évesen ment férjhez, annyi bizonyos, hogy tinédzserkorában több gyereket szült. A nehéz gyerekkor ellenére Lynn volt az első nő, aki megkapta a Country Music Association díját, az Entertainer of the Year-t 1972-ben.

1 2 3 4