12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

  • 2 hónap ago
  • 194308 Views
  • 14 11
12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

Egy sztár számára semmiképpen sem győzelem, ha a feledés homályába kerül. Ez egy súlyos teher, amit nehéz letenni.

Íme 12 történet letűnt korok színészeiről, nem az emlékezés, hanem sokkal inkább a felelevenítés céljával.

1) Jennifer Grey

(Dirty Dancing, 1987)

Jennifer Grey (Dirty Dancing, 1987)

Nemcsak maga a film, hanem a főszereplőt, Baby Housemann-t alakító Jennifer Grey alakja is legendás. Úgy tűnt, ez a szerep tökéletes ugródeszka egy sikeres színészi karrierhez. Grey mégsem lett igazán híres. 1987 óta a Friends and House M.D sorozatban ismerhettük fel, bár ennek azért lehet kicsi az esélye, mert orrplasztikai műtéten esett át. „Celebként mentem be a műtőbe és egy senkiként jöttem ki onnan”- nyilatkozta Grey.

2) Edward Furlong

(Terminátor 2. – Az ítélet napja, 1991)

2) Edward Furlong

Edward Furlong befutott gyerekszínészként ígéretes tehetség volt. A Terminátor 2-ben nyújtott alakításáért (John Connor-t alakította) elnyerte az MTV Movie Award-ot, valamint Saturn Award-ot. Ezután több szerepet is kapott: Edward Norton-nal az Amerikai história X és a Detroit Rock City jeleneteiben láthattuk A 2000-es években azonban alkohol- és drogfüggősége miatt színészi karrierje hanyatlani kezdett. Talán minden megváltozott volna, ha ő lehetett volna a felnőtt John Connor a Terminátor 3: A gépek lázadása részben. EZ azonban sajnos nem valósult meg.

3) Robert Patrick

(Terminátor 2. – Az ítélet napja, 1991)

Robert Patrick

James Cameron filmjében egy másik ígéretes sztár, Robert Patrick is felbukkan, aki nagyszerűen alakította a gonosz T-1000 terminátort. Robert Patrick azóta több mint 100 filmben szerepelt, többek között a magyar származású rendező, Gabor Csupo filmjében (Híd Terabithia földjére), valamint A nyughatatlanban. Valahogy mégis csak a rossz terminátor jut eszünkbe róla, ha egyik-másik filmjében találkozunk vele.

1 2 3 4