A 10 legdrágább kutya a világon, amelyek hihetetlenül bájosak

  • 2 év ago
  • 11820 Views
  • 2 3
A 10 legdrágább kutya a világon, amelyek hihetetlenül bájosak

Azt mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. És ha azt szeretnéd, hogy a barátod egy bizonyos fajtához, vérvonalhoz vagy színhez tartozzon, akkor hatalmas összegeket kell fizetned.

7. Rottweiler

Rottweiler

Ha egy jó házőrzőre vágysz, nem kell tovább keresgélned. Gyakran alkalmazzák őket kereső-, mentő vagy rendőrkutyaként is. Áruk 290.000 — 1.750.000 forint közt mozog.

6. Fáraókutya

Fáraókutya

Ismét egy igazi ritkaságról van szó, aminek fennmaradása – úgy tartják – annak köszönhető, hogy a föníciaiak magukkal vitték fáraókutyáikat, mikor letelepedtek Málta és Gozo szigetén. Kifejezetten ritka kutya, ez magyarázza magas árát, ami 350.000 és 1,8 millió ft között mozog átlagosan.

5. Azawakh

Azawakh

Karcsú, elegáns megjelenésű agárfajta. Feje hosszú, keskeny, szeme mandulavágású, színe a standard szerint “égő topázra emlékeztető”. Füle lelóg. Háta rövid, egyenes, fara enyhén csapott, mellkasa mély, hasa felhúzott. Végtagjai egyenesek, izmosak. Farka hosszú, vékony, mozgékony. Szőrzete rövid, selymes tapintású. Színe rőtes, vörös vagy homokszínű, fehér jegyekkel az arcorri részen, a mellkason és a farokvégen. Az ára 800.000 — 1.800.000 forint között van

1 2 3 4