Nem fogod elhinni, de ez a 13 bizarr teremtmény létezik

  • 2 év ago
  • 35624 Views
  • 2 1
Nem fogod elhinni, de ez a 13 bizarr teremtmény létezik

Az állatvilág elképesztő teremtményekkel van tele. Az anyatermészet szeret játszani velünk, mégpedig úgy, hogy olyan őrült teremtményeket alkot, amiken mi csak ámulunk és bámulunk.

11) Holdhal

Holdhal

A holdhal a világ legnehezebb csontos hala. A kifejlett példány általában eléri az 1000 kilogrammos tömeget, de a legutóbb felfedezett új faj még a rokonainál is nagyobbra nő, és két tonnás is lehet. A holdhal megtalálható a Föld összes trópusi és mérsékelt övi tengerében. Megjelenése egy nagy fejhez hasonlít, amelyhez egy farkat illesztettek. Az állat teste lapos. Mikor a hát- és hasúszóit kinyújtja, a holdhal éppen olyan magas, mint amilyen hosszú.

12) Umbonia spinosa

Umbonia spinosa

Ez a bizarr rovar egy látszólag faszerkezet hordoz a hátán, ami egy hatalmas szarvnak tűnik.

13) Saki majom

Saki majom

Kis és közepes méretű főemlősök, zömök testfelépítésűek. A szűrszínük fajtól függően változhat, lehet fekete, szürke, barna vagy fehér. A farkukat egyensúlyozásra használják. Életük nagy részét a fákon töltik, kis csoportokban élnek. Általában mindenevők, gyümölcsöket, rovarokat, kis gerinceseket és virágokat esznek. A nagy szemfogaikkal áttörik az éretlen gyümölcsök kemény héját.

15 drámai kép, ami bizonyítja, hogy Földünk rossz irányba halad

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4