12 hihetetlen egybeesés, amit biztosan nem fogsz elhinni

  • 2 év ago
  • 143980 Views
  • 5 4
12 hihetetlen egybeesés, amit biztosan nem fogsz elhinni

Az élet néha olyan furcsa meglepetéseket hoz nekünk, amelyeket látszólag lehetetlen megmagyarázni egyszerűen a valószínűség elméletére hivatkozva.

10) Anthony Hopkins és egy ritka könyv

Anthony Hopkins és egy ritka könyv

Egyszer, az ikonikus színész, Anthony Hopkins úgy szeretett volna fel készülni egy fontos szerepre, hogy megveszi a könyvet, amiről szól a film. Ennek a címe Lány a Petrovka utcából volt, amit George Feifer vésett papírra. Sajnos semelyik boltban sem találta a könyvet, azonban egyszer teljesen véletlenül belebotlott az irományba, miközben utazott a metrón. Később Hopkins találkozott Feifer-el, aki elárulta neki, hogy ő maga sem rendelkezik másolattal – kölcsönadta az utolsó kötetet egy barátjának, aki elvesztette valahol a metróban.

11) Különleges név a Római Birodalom számára

Különleges név a Római Birodalom számára

Róma városa, a római állam megalapítása Romulus és Remus legendája szerint alakult. Következésképpen Romulus lett Róma első királya. A Nyugati Római Birodalom utolsó uralkodója Romulus Augustulus volt, aki Flavius Romulus Augustus néven született. Összességében azt mondhatjuk, hogy az ókori világ egyik legerősebb birodalma Romulus névvel kezdődött és egyben fejeződött is be.

12) Donald Trump győzelmének előrejelzése a Simpson családban

Donald Trump győzelmének előrejelzése a Simpson családban

A Simpson család alkotói egy 2000-es epizódot készítettek, ami egy vicc volt arról, hogy Donald Trump lett az USA elnöke. Vajon sejtették volna, hogy egy napon igaz lesz? Még ennél is elképesztőbb az a tény, hogy az az epizód Trump választási kampányát úgy mutatta be, ami majdnem azonos a való életből származó jelenetekkel, amikor elindította az elnöki útját.

20 vicces kép, amit pont a katasztrófa előtt sikerült lekapni

(Forrás: Brightside)

//grosetto//

1 2 3 4