10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

  • 9 hónap ago
  • 286457 Views
  • 26 24
10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

Sajnos az, hogy valaki kicsinek tökéletes, ritkán tart ki évtizedekig. Néhány gyereksztár így jobban tette volna, ha mindig tíz év alatt marad.

Ez történt kedvenceinkkel is, ők voltak a leghíresebb gyereksztárok!

1) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Korunk egyik legkiemelkedőbb gyermek sztárja, a 10 évesen még babaarcú Macaulay Culkin a ’Reszkessetek, betörők!’ című vígjátékkal robbant be a köztudatba 1990 karácsonyán. A hirtelen jött népszerűség elvesztését azonban nem viselte jól. A kábítószer függőségtől és láncdohányzástól ijesztően beesett arca jellemzi őt manapság leginkább.

2) Jake Lloyd

Jake Lloyd

12 évesen nem sokan jelentik be a visszavonulásukat, a Télapuban és a Csillagok háborúja első részében feltűnt Jake Lloyd viszont pontosan így tett. Tíz évvel később kiderült, hogy valójában azért állt le, mert az ifjú Anakin Skywalker megformálása miatt folyamatosan piszkálás áldozata volt az iskolában (állítólag annyira besokallt a szekálástól, hogy még a Star Wars-emléktárgyait is megsemmisítette). Az igazán szomorú azonban nem is ez, hanem az, hogy a bölcs döntés ellenére sem jött rendbe az élete: később kimaradt az egyetemről, tavalyelőtt pedig börtönbe került egy közlekedési incidens miatt, majd át kellett szállítani egy pszichiátriai gondozóintézetbe, mert skizofréniával diagnosztizálták.

1 2 3 4 5