A világ 10 legaranyosabb állata, ami gond nélkül meg tudna ölni minket

  • 3 év ago
  • 19707 Views
  • 4 4
A világ 10 legaranyosabb állata, ami gond nélkül meg tudna ölni minket

Imádjuk őket, cukinak tartjuk őket és sok-sok lájkot nyomunk az interneten megosztott fotóikra anélkül, hogy akárcsak egyszer is megfordulna a fejünkben annak a gondolata, hogy a mérhetetlen cukiság mögött bizony gonosz kis szörnyetegek lakoznak, melyek akár az életünk kioltására is képesek.

(9) Panda

Panda

Magától értetődő, hogy mindannyian imádjuk ezeket a foltos cukiságokat. Olyan ártatlanoknak és tehetetleneknek tűnnek, hogy az évek során a béke és a kedvesség jelképévé váltak. Ettől függetlenül azonban jobban tesszük, ha nem kezdünk vadul simogatni vagy ölelgetni egy pandát, elvégre mégis csak egy medvéről beszélünk, és csak úgy, mint a kevésbé aranyos külsővel megáldott társai – ez is erőteljes pusztításra képes, ha veszélyben érzi magát vagy felingerlik. Ennek a fickónak majdnem az életébe került egy ilyen pandával történő találkozás.

(10) Leopárdfóka

Leopárdfóka

A lelkünk mélyéig hatoló nézésük miatt a fókákat sokszor kutyák vízi változataként asszociálják az emberek, de a valóságban sokkal veszélyesebbek és kiszámíthatatlanabbak, mint a négylábú barátaink. Az még csak hagyján, hogy a fókák kedvenc ételei a szegény pingvinek, de agresszív természetük miatt akkor sem riadnak vissza, ha egy emberrel találják magukat szemben. Ennek a szegény kislánynak is a saját bőrén kellett megtapasztalnia a fókák kiszámíthatatlanságát.

18 vicces kép, amit pont a katasztrófa előtt sikerült lekapni

(Forrás: liked.hu)

1 2 3 4