A 10 kedvenc filmünk Denzel Washingtontól, amiket mindenképpen látnod kell

  • 3 év ago
  • 15054 Views
  • 2 0
10 Denzel Washington film, amit mindenképpen látnod kell

Denzel Wahington folyamatosan magas szinten játszó előadóművész korunk egyik legmeghatározóbb filmes alakja, aki egyszerűen képtelen rossz filmben szerepelni, ezért is voltunk nagy bajban a lista összeállításakor.

3. A tűzben edzett férfi (Man on Fire, 2004)

A tűzben edzett férfi (Man on Fire, 2004)

Samuel Rampos (Marc Anthony) iparmágnás a rejtélyes módon szaporodó gyermekrablási ügyek miatt felbérli az egy egykori titkos ügynököt és bérgyilkost, John Creasyt (Denzel Washington), hogy feleljen családja biztonságáért. Bár Creasy eleinte nem különösebben kedveli a feladatot, és nehezére esik elviselni a család éles eszű kislányát, a kilenc éves Pitát (Dakota Fanning), aki folyton kényelmetlen kérdésekkel zaklatja, végül mégis megkedvelik egymást. Mikor a kislányt elrabolják, Creasy érzi, nem ülhet tétlenül.

2. Emlékezz a Titánokra! (Remember the Titans, 2000)

Emlékezz a Titánokra! (Remember the Titans, 2000)

1971-ben a virginiai Alexandria városában épp csak megkezdődött a faji elkülönítés felszámolása. Két iskola összevonása, majd egy új, színes bőrű futballedző, Herman Boone (Denzel Washington) kinevezése után a feszültségek egyre fokozódnak. A fehérekből álló Titánok nevű csapat tagjai nehezen fogadják el Boone vezetését, ám hamarosan felismerik, hogy a gyűlölködés felesleges, és a legnagyobb erő az összefogásban rejlik. A bajnokságban való sikeres szerepléshez a Titánok csapatának egységre van szüksége!

1. Kiképzés (Training Day, 2001)

Kiképzés (Training Day, 2001)

A kábítószer-osztály nyomozója, Alonzo Harris (Denzel Washington) tudja, mik az utca törvényei: igazság ide vagy oda, kemények kell lennie, és nem szabad könyörületet mutatnia. Ezt a rá bízott fiatal rendőrtisztnek, Jake Hoytnak (Ethan Hawke) is meg kell tanulnia, és már első napján komoly leckét kap arról, hogyan mennek errefelé a dolgok. Ahogy Hoyt megtapasztalja, hogyan mosódik el a határ jó és rossz között Los Angeles utcáin, egyre erősödik benne az érzés, hogy bajtársai nem az ő oldalán harcolnak.

A 10 leghíresebb apa-fia páros a filmvilágból

(Történetek forrása itt és itt)

//Lina//

1 2 3