12 dolog, amit az életvidám párok elalvás előtt csinálnak

  • 3 év ago
  • 5680 Views
  • 3 1
12 dolog, amit az életvidám párok elalvás előtt csinálnak

Bármennyire fontos is az alvás, ez nem jelenti, hogy a pároddal csak felkapjátok a pizsit, ágyba bújtok és már húzzátok is a lóbőrt. Kicsit beszélgessetek, foglalkozzatok egymással.

7. Gyerekmentes hálószoba

Michael Viner-Davis pszichológus szerint a gyerekek csak abban az esetben alhatnak a szülők hálószobájában, ha rosszat álmodnak. Bármikor máskor az a saját, privát kis helyetek. Szükségetek van erre a térre, hogy fenntartsátok a kettőtök közötti intimitást.

8. Ne aludj kisállatokkal

A Kansas-i Egyetem kutatása alapján, azoknak az embereknek a 63%-a, akik osztoznak az ágyukon a kisállatukkal, nem alszik eleget. A háziállatok nem alusszák át az éjszakát, így sokszor felkeltenek téged is.

9. Ne igyatok alkoholt, és ne cigarettázzatok

Lefekvés előtt sok pár fogyaszt el egy ízletes bort a romantikus hangulat megteremtése érdekében. Pedig ahogy a tested szépen lassan megemészti az alkoholt, úgy csökken az alvás időtartama. Ennek következtében fáradtnak, zavartnak és ingerültnek érezheted magad reggel. Az alkohol hatására a horkolásnak is nagyobb a valószínűsége, a cigarettában található nikotin pedig álmatlanságot okozhat.

1 2 3 4