10 testi jelenség, amit nehéz elhinni, de mégis létezik

  • 3 év ago
  • 56509 Views
  • 10 7
10 testi jelenség, amit nehéz elhinni, de mégis létezik

A szépségben az a jó, hogy nem lehet egyértelműen meghatározni, mindenki számára mást és mást jelent. Éppen ezért lehetséges az is, hogy a ritka és különleges, többnyire genetikai rendellenséggel élők a különböző közösségi oldalaknak köszönhetően sikeres modellként tudnak elhelyezkedni. Ezzel pedig sok ezer ember számára jelent inspirációt.

4. Dermografizmus

Úgy tűnik, mintha ez egy rendkívül fájdalmas, 3D-s tetoválás lenni, pedig nem erről van szó. A dermografizmus során így reagál a bőr a legkisebb karcolásokra is, de körülbelül csak 30 percen át tart, utána eltűnik. Az emberek 2%-a érintett ebben a rendellenességben, akik közül sokan szeretnek különböző mintákat alkotni magukra, amiket aztán megosztanak a világgal.

5. Ritka anyajegyek

A legtöbb ember olyan gyorsan szeretne megszabadulni a feltűnő anyajegyétől, ahogy csak lehet. Nem ez a helyzet azonban Cassandra Naud esetében, aki táncosként dolgozik és akinek egy rendkívül ritka és különleges anyajegy van az arcán. Elmondta, hogy számára ez pozitív hatással volt a karrierjére.

6. Waardenburg-szindróma

Ez egy ritka genetikai betegség, amelyre jellemző a látási, illetve hallási alulműködés, továbbá a depigmentáció is. Azoknál a személyeknél, akiknél fennáll ez a szindróma, jellemző a rendkívül világos, kék színű szem is

1 2 3 4