Ebbe belepirulsz: mesejelenetek, amiket felnőtt fejjel értünk csak meg igazán

  • 3 év ago
  • 91209 Views
  • 5 2
Ebbe belepirulsz: mesejelenetek, amiket felnőtt fejjel értünk csak meg igazán

A rajzfilmkészítők igazán mókás emberek, akik szeretnek vicceket elrejteni a mesékben. Ezért fordul elő gyakran, hogy a felnőttek olyan komikus jeleneteket is észrevesznek, amelyek megértéséhez a gyerekek még túl fiatalok.

7. Rocko Modern Élete

Egészen nyilvánvaló szexuális utalások találhatók a Rocko Modern Életében is. Abban a jelenetben, amikor telefonkezelői állást kap, egy kis papír van a falra ragasztva, amin a következő áll: „Légy dögös, légy csintalan, légy udvarias.” Ez elgondolkodtatja az embert, vajon milyen telefonközpontnál dolgozott.

6. Dínó Tesó

 

A Dínó tesók szereplői túlérett bogyókat találtak, amiket meg is ettek, ebből viszont később pszichedelikus eufória lett. A gyerekek és a szülők is élvezték a vicces jelenetet, azonban abban már nem vagyunk biztosak, hogy a lurkók is értették a rejtett jelentést. A film után sok szülőnek el kellett magyaráznia, bizonyos bogyók miért nem ehetők, és hogy mik is azok a hallucinációk.

5. Pinokkió

Amikor Pinokkió a Vidám Szigeten van, elszív egy szivart. A gyerekek nevettek az átalakuláson, amit a szivar elszívása okozott, a szülők pedig azon gondolkodtak, vajon miféle szivar volt Pinokkió kezében. A képzelet elszabadul, ha emlékszel a sziget nevére.

4. Toy Story 3

A Toy Story 3-ban, amikor Krumplifejné ajkait ellopják, a férje piszkos mozdulatokat tesz a saját ajkaival, a mellette lévő képernyőn pedig a „Ha-ha-ha” felirat jelenik meg. Habár a gyerekek ezt az apró viccet valószínűleg észre sem vették, a szülőknek biztosan tetszett.

1 2 3 4