Ebbe belepirulsz: mesejelenetek, amiket felnőtt fejjel értünk csak meg igazán

  • 3 év ago
  • 91217 Views
  • 5 2
Ebbe belepirulsz: mesejelenetek, amiket felnőtt fejjel értünk csak meg igazán

A rajzfilmkészítők igazán mókás emberek, akik szeretnek vicceket elrejteni a mesékben. Ezért fordul elő gyakran, hogy a felnőttek olyan komikus jeleneteket is észrevesznek, amelyek megértéséhez a gyerekek még túl fiatalok.

11. Fecsegő Tipegők

Az egyik részben Lou nagypapa meghívja magához a gyerekeket, hogy nézzenek meg egy dinoszauruszos filmet, de még hozzáteszi, hogy a kedvenc filmjét is kikölcsönözte. Azonban ezt a filmet csak egyedül akarja megnézni, amikor a srácok már ágyba bújtak. Az ezt követő ártatlan kérdést pedig sok szülő feltette magának: „Miért nem nézi meg a gyerekekkel?”

10. Shrek 4

A Shrek 4-ben Fiona egy igazán menő ogre harcossá, erőteljes nővé válik. Amikor Shrek bevallja Szamárnak, hogy Fiona valójában a felesége, Szamár ironikusan válaszol: „Nos, már látom, ki viseli a páncélinget a családban!” Ez a családi hierarchiával kapcsolatos vicc nagyon sok nőnek tetszett, mert ezzel lehetőségük nyílt, hogy a férjeikkel csipkelődjenek.

9. Eszeveszett Birodalom

Amikor az Eszeveszett Birodalomban Kronk olyan sátorban aludt, ami túl pici volt neki, sok gyerek tűnődött azon, hogy miért nem használt nagyobbat. Azonban a felnőtteknek nagyon tetszett, ahogyan vicceltek a Disney animátorai azzal kapcsolatban, hogy melyik férfi testrészt kell csak lefedni.

8. Aladdin

A mese elején Aladdint őrök üldözik, akik elől a legközelebbi házba menekülve 3 gyönyörű hölgy társaságában találja magát. Ekkor megjelenik egy nagyon szigorú nő, aki azt mondja, hogy minden szolgáltatásért fizetni kell, de ő ehhez túl szegény. Ez a rövid jelenet elegendő volt ahhoz, hogy a gyerekek kínos kérdéseke tegyenek fel a rajzfilm után.

1 2 3 4