Ebbe belepirulsz: mesejelenetek, amiket felnőtt fejjel értünk csak meg igazán

  • 3 év ago
  • 91171 Views
  • 5 2
Ebbe belepirulsz: mesejelenetek, amiket felnőtt fejjel értünk csak meg igazán

A rajzfilmkészítők igazán mókás emberek, akik szeretnek vicceket elrejteni a mesékben. Ezért fordul elő gyakran, hogy a felnőttek olyan komikus jeleneteket is észrevesznek, amelyek megértéséhez a gyerekek még túl fiatalok.

Olyan érdekes részeket gyűjtöttünk össze a mesékből, amelyek láttán bármely szülő elpirulna.

15. Hamupipőke

A Hamupipőke egyik jelenetében két egér gyöngyöket gyűjt a padlóról. A gyerekek csodálják Jaq kreativitását, ahogy Gus farkához fűzi őket. Azonban, néhány szülő úgy véli, itt valószínűleg másról lehet szó.

14. Jégkorszak

Ebben a Jégkorszak jelenetben Manny egy tapírt figyelmeztet, hogy legyen ésszerűbb és a következőt mondja neki: „Ha a kofferom ilyen kicsi lenne, én nem hívnám fel magamra a figyelmet, haver!” A gyerekek nevettek az állatok közti szópárbajon, a szülők pedig megmosolyogták a mondat rejtett értelmét.

13. Spongyabob Kockanadrág

Spongyabob egy léggömbszobrot készít. Még mindig a lufikra gondolsz?

12. Verdák

A Verdák világában különböző járművek szerepelnek, akik ugyanúgy viselkednek, ahogy az emberek, rendelkezve saját személyiséggel és viselkedési szokásokkal. Néhány rész hasonlít a mi világunkra – például a Szép Tompor felirat a kocsi lökhárítóján, amelyen sok felnőtt mosolygott.

1 2 3 4