Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

  • 1 év ago
  • 140078 Views
  • 14 8
Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

Kedvenc filmsztárjainknak még azt is elnézzük, hogy nem elég tökéletesek ahhoz, hogy egy 30 méteres ugrást könnyedén kivitelezzenek, vagy hogy profi harcművész módjára harcoljanak (kivéve Jackie Chan-t, természetesen).

Nem könnyű azonban a dolgok mélyére ásni, és megtalálni a tényleges hősöket: gyakran még a filmek hivatalos weboldalán is csak vonakodva fedik fel kaszkadőreik kilétét. Íme 16 igazi profi, akiket végre megismerhetünk.

16) Tom Hardy helyettesítő színésze Jacob Tomuri.

Jacob Tomuri karrierjét A Gyűrűk Ura trilógia és az Avatar lendítette fel. Tom Hardy legutóbbi filmjeiben (Mad Max: A harag útja, Legenda és A visszatérő), Jacob uralta a terepet: ő kapta a legveszélyesebb jeleneteket. Tom új tervének, a Venom című filmnek is szerves részét képezi a kaszkadőr, és bár sajnos Jacob arcát nem fogjuk látni, emlékezni fogunk arra, hogy a legnagyobb kihívásnak számító pillanatokat ki is vitte véghez zseniális mozdulataival.

15) Tom Hardy és Brad Pitt helyett Buster Reeves végzi el a piszkos munkát.

Buster Reeves kiemelkedő eredményeket ért el karatéban. Jelenleg a filmiparban kamatoztatja tudását. Színész és kaszkadőr, akit A Gyűrűk Ura, a Trója és A Sötét Lovag filmkockáiról ismerhetünk, igaz, mindig „inkognítóban” van. Guiness-világrekordot döntött azzal, hogy egy perc alatt 218-szor rúgott meg egy próbababát. Ezt a hihetetlen teljesítményt aztán saját maga tetézte: ugyanannyi idő alatt 256et rúgott.

14) Dwayne Johnson helyett néha Tanoai Reed ugrik be.

Tanoai Reed színész, kaszkadőr, és Dwayne unokatestvére. Biztosak lehetünk abban, hogy a sminkeseknek nem sok dolguk van ezzel a két emberrel, ha egy filmbe kerülnek. Szerepelt a Vasember 2-ben és a Bosszúállókban is.

13) Robert Pattinson helyettes színésze Paul Darnell.

Paul Darnell számára egy filmszerep csupán hobbi. Szenvedélyei az extrém sportok, például a parkour, melyet ő maga is nagy erőkkel támogat az Egyesült Államokban. A jóképű Paul (becenevén Diddy) mindezek mellett igazi mintaapa is.

1 2 3 4