16 tény híres filmekről, melyeket talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak

  • 1 év ago
  • 13703 Views
  • 0 1
16 tény híres filmekről, melyeket talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak

Rengeteg érdekes dolog történik kedvenc filmjeink készítése közben a színfalak mögött, bár nem minden marad titokban.

Íme néhány érdekes információ, ami még azoknak is meglepetést okozhatnak, akik majdnem mindent tudnak a legjobb filmekről.

(1) Az oroszlánkirály eredetileg A dzsungel királya címet viselte, a film készítése közben változtatták meg. Egyszerű oka van a névcserének: az oroszlánok nem a dzsungelben, hanem a szavannán élnek.

(2) Emlékeztek, milyen kommunikációs eszközt használt Qui-Gon Jinn a Star Wars I. rész – Baljós árnyak című epizódban? A filmesek úgy döntöttek, nem csapnak nagy hűhót az eszköz megtervezésével, helyette fogtak egy Gillette borotvát, és felturbózták egy picit.

(3) A Whiplash című film, ami egy fiatal és tehetséges dobosról szól. Sokakat lenyűgözött a főszereplő önzetlensége és kitartása. Annak érdekében, hogy a film még valósághűbb legyen, a rendező nem állította le a felvételt akkor sem, amikor Miles Teller gyakorolt, hogy kifárassza a színészt.

(4) A remény rabjai című filmben látható egy elutasított kérvény feltételes szabadlábra helyezésről. A képen Morgan Freeman fia, Alfonso Freeman látható.

1 2 3 4