A 15 legjobb kutyás film, amit feltétlen látnod kell

  • 2 év ago
  • 57547 Views
  • 4 7
A 15 legjobb kutyás film, amit feltétlen látnod kell

Az alábbi bejegyzésünkben az emberek mellett a kutyák is főszerepet kapnak. Következzenek az általunk legjobban kedvelt kutyás filmek!

Az összeállított kutyás filmek toplistája tartalmazza a te kedvencedet is?

15. Szájkosaras kosaras /Air Bud, 1997/

Szájkosaras kosaras /Air Bud, 1997/

A Szájkosaras kosaras című filmben apja halála után a 12 éves Josh Framm és családja Fernfieldbe kötözik. Új fiúként Joshnak nincsenek barátai és túl szégyenlős ahhoz, hogy a suli kosárlabdacsapatában játszon, ezért inkább egyedül gyakorol egy elhagyatott kosárlabda pályán. Itt találkozik Buddyval, a kóbor kutyával, akivel nagyon gyorsan barátságot köt. Josh legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy Buddy imádja a kosárlabdát, s emellett remek játékos is. Josh és Buddy végül bekerül az iskolai csapatba, amivel Buddy felhívja magára a média figyelmét is. A médiának hála hamarosan megjelenik Buddy korábbi gazdája, hogy visszakérje a jussát, ezért úgy tűnik, hogy a két barátnak búcsút kell vennie egymástól.

14. Kutyák és macskák /Cats and Dogs, 2001/

Kutyák és macskák /Cats and Dogs, 2001/

Mióta világ a világ, két ellenséges erő vív titkos háborút egymással a Föld nevű bolygó birtoklásáért, melynek új frontvonala – a tudtunk nélkül persze – talán éppen a mi nappalinkban nyílik… A macskák és a kutyák között feszülő, ősi ellentétet eddig csak egy fogcsikorgatva kötött fegyverszünet volt képes féken tartani. Eddig – hisz a béke, legyen bármily látszólagos is, most valóban szertefoszlani látszik… A hataloméhes perzsa macska, Mr. Tinkles mindent elsöprő támadásra készül az ebek ellen. A kiváló kutyaügynökök, akik az ember védelmezésének szentelték minden erejüket, hirtelen súlyos helyzetbe kerülnek. Egy zöldfülű vadászkopót, Lou ügynököt bízzák meg az ellentámadás megszervezésével.

13. Lelkipásztor-kutya /Because of Winn-Dixie, 2005/

Lelkipásztor-kutya /Because of Winn-Dixie, 2005/

Opal három éves volt, amikor elhagyta az édesanyja. Most tízévesen az egyik floridai kisvárosba költözik a prédikátor édesapjával. A kislány befogad egy kóbor kutyát, amelyet a helyi szupermarketrõl nevez el, ahol találta. A szerencsétlen korcs kutya nemcsak Opal, hanem az új környezete életét is feldúlja, beleértve egy könyvtárost, egy vak asszonyt, aki elmondása szerint a szívével lát, és egy érzéki börtönviseltet, akibõl kisállat-kereskedõ lesz. Sõt, még talán a mamával megszakadt kapcsolatot is sikerül egyenesbe hozni. Kate DiCamillo regényébõl.

12. Balto /1995/

Balto /1995/

A félig husky, félig farkas Balto nem tudja hová tartozik igazán. Ám barátai, Borisz az orosz hólúd, a jegesmedve kölyök, és a gyönyörű husky lány Genna szeretik, és tudják róla, hogy milyen nemes lelkű. Egy napon komoly diftéria járvány tör ki Alaszkában. A gyerekek sorra betegszenek meg és a bajt még az is tetézi, hogy az óriási szélvihar elzárja az utakat. Nincs esély, hogy az életmentő gyógyszerek eljussanak a beteg gyerekekhez, hacsak egy csapat szánhúzó kutya nem vág neki a 600 mérföldes útnak, és hozza el a gyógyszert. Balto áll a csapat élére és nekiindul az életveszélyes útnak…

1 2 3 4