12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

  • 2 év ago
  • 13629 Views
  • 1 2
12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

Csak azért mert a hírességek eljátszanak egy hősies szerepet a moziban vagy a tévében nem jelenti azt, hogy ne lehetnének a való életben is hősök. Az élet sokkal nagyobb rendező, mint gondolnánk. Ez lehet, hogy néhányakat meglep, de sok híresség van, aki megmentette már valaki életét – és nem csak akkor, amikor szerepet játszott.

Számos híresség ténylegesen mentett már életet és segített a bajban, kimutatva, mekkora szíve van. Alapvetően a következő listán szereplő hírességek azok a szuperhősök, akikről nem is gondoltad, hogy léteznek.

1) Jamie Foxx

Jamie Foxx

2016 januárjában a People magazin Foxx sajtósán keresztül megerősítette, hogy az Oscar-díjas színész kihúzott egy embert egy égő járműből. A jármű vezetője pont Foxx Hidden Valley-i, Californiában lévő háza előtt szenvedett balesetet, majd az autó lángba borult. Hála az égnek, hogy miután hívta a 911-et, Foxx ott volt, hogy segítsen a vezetőnek, aki égési sérüléseket szenvedett és kórházba szállították.

2) Mark Harmon

Mark Harmon

1996-ban az NCIS sztárja két tinédzser fiút húzott ki az égő kocsijukból, amikor azok balesetet szenvedtek Brentwoodi otthona közelében. Egy kalapács segítségével, Harmonnak sikerült betörnie az ablakot és megmenteni mindkét fiút.

Mr. Harmon betörte az autó ablakát és kihúzta a srácokat biztonságba

– Brian Humprey, a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője mondta.- „A fiatalok Mr Harmonnak köszönhetik az életüket.” 2013-ban (17 évvel az eset után) Harmon és az egyik balesetet szenvedő fiú, Collin Specht, beszéltek az esetről. „Mindent neki köszönhetek.” Mondta Specht. „Nem tudom neki visszafizetni, kivéve, hogy továbbadom és próbálom ugyanezt megtenni a saját életemben.”

3) Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Lawrencet Az éhezők viadala Katniss Everdeenjeként ismerik a legtöbben. 2012-ben Lawrence egy eszméletlen nőt talált a házon kívül. Miközben a mentőket várták, J. Law és néhány másik ember a nővel maradt és megbizonyosodtak róla, hogy a hölgy rendben van. Az eset idejében mondta Richard Lewis őrmester a Santa Monica-i rendőrkapitányságról a US Weekly hetilapnak, „Miss Lawrence és a többi ember a hölggyel maradt, amíg a rendőrök és a mentők kiérkeztek. Az eset nem volt súlyos és a nő hamarosan jól lett.

1 2 3 4