10 híres ember, akinek hat vagy annál több gyereke van

  • 4 hónap ago
  • 21327 Views
  • 5 5
10 híres ember, akinek hat vagy annál több gyereke van

Ha a világhírű színészekre, rendezőkre, sportolókra vagy zenészekre gondolunk, nem az jut először eszünkbe, hogy a család lenne az első az életükben. Legtöbbjük a hivatásának él. Van azonban néhány kivétel a celebek csillogó világában is, akik „viszonylag” kevés anyától vagy apától született, illetve örökbefogadott gyermekeiket nevelik.

A nemrég elhunyt Marlon Brando például 15 utódot nemzett, a DMX becenevű rapper 13, Bob Marley pedig 11 gyermek édesapja, de mivel a listánkon a kapcsolatok számát minimalizáltuk, ezek a sztárok nem kerültek be, mivel sok kapcsolatból születtek a gyermekeik. Íme tíz mintaszülő sok gyermekkel a sztárvilágból.

1) Kirk Cameron

Kirk Cameron

Listánk elejére került az a Kirk Cameron, aki egyszer sem vált el, hanem Chelsea Noble-lal, a feleségével neveli 6 csemetéjét. A 48 éves Kirk négy örökbefogadott gyermeke, Jack, Isabella, Anna, Luke, valamint 2 édesgyermeke, Olivia Rose és James Thomas büszke édesapja.

2) Robert De Niro

Robert De Niro

Ki hitte volna, hogy Robert De Niro is feltűnik ezen a listán? A 75 éves színész 6 gyermek édesapja. Volt feleségétől, Diahnne Abbott-tól egy fia született, Raphael, és örökbe fogadta Abbott lányát, Drena-t is. Volt élettársa, Toukie Smith ikreket szült neki, Julian Henry De Niro-t és Aaron Kendrick De Niro-t. Mostani feleségétől, Grace Hightower-től pedig van két további gyermeke, Elliot De Niro és Helen Grace De Niro.

3) Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus

Hogy Billy Ray Cyrus neve ismerősen csengjen, elég csak annyit mondanunk: Miley Cyrus. Bizony, Miley is nagycsaládba született, 5 testvére van. A ma már 57 éves Billy Cyrus és Kristin Luckey fia Christopher Cody Cyrus. Miután Billy összeházasodott Leticia Finley Cyrus-szal, 3 gyermekük született: Destiny Hope Cyrus, alias Miley, valamint Braison Chance Cyrus és Noah Lindsey Cyrus. Továbbá Billy örökbefogadta Brandi-t és Trace Cyrus-t is, akik Leticia korábbi kapcsolatából születtek.

1 2 3 4