10 híres ember, akinek hat vagy annál több gyereke van

  • 5 hónap ago
  • 21397 Views
  • 5 5
10 híres ember, akinek hat vagy annál több gyereke van

Ha a világhírű színészekre, rendezőkre, sportolókra vagy zenészekre gondolunk, nem az jut először eszünkbe, hogy a család lenne az első az életükben. Legtöbbjük a hivatásának él. Van azonban néhány kivétel a celebek csillogó világában is, akik „viszonylag” kevés anyától vagy apától született, illetve örökbefogadott gyermekeiket nevelik.

7) Don Ho

Don Ho

A 2007-ben 78 évesen elhunyt hawaii-i születésű zenész, Don Ho 10 gyermek édesapja volt. A legmegdöbbentőbb csak az, hogy mindegyikőjük egyetlen feleségtől, Melvamay Kolokea Wong-tól született. Gyermekeik nevei: Don Jr., Lei, Dondi, Dori, Dwight, Hoku, Kea, Kaimana, Kealii és Dayna.

8) Mia Farrow

Mia Farrow

A 74 éves amerikai színésznőnek, Mia Farrow-nak 14 gyereke van. Volt férjétől, André Previn-től három gyermeke született, Matthew Previn, Sascha Previn és Fletcher Previn. Három további gyermeket adoptáltak, Soon-Yi Previn-t, a korán elhunyt Lark Previn-t és Summer Previn-t. Később élettársától, Woody Allen-től további egy gyermeke született, Satchel Farrow, valamint egy lányt, Dylan Farrow-t és egy fiút, Moses Farrow-t is örökbe fogadtak. Miután Woody Allen-nel szakított, még 5 gyermeket örökbefogadott, a szintén hamar elhunyt Tam Farrow-t, Isaiah Farrow-t, Gabriel Farrow-t, Kaeli-Shea Farrow-t, illetve Frankie-Minh Farrow-t.

1 2 3 4