Colton Haynes apukája öngyilkos lett, miután coming outolt a fia

  • 5 hónap ago
  • 2666 Views
  • 0 0
Colton Haynes apukája öngyilkos lett, miután coming outolt a fia

A zöld íjász sztárja az OUT magazinnak adott exkluzív interjút, melyben többek között szó esett édesapja öngyilkosságáról és másságának felvállalásáról is.

Ugyan már évekkel korábban is pletykáltak másságáról, Colton Haynes csak 2016-ban terítette ki lapjait, és hozta nyilvánosságra, hogy a saját neméhez vonzódik.

Colton Haynes szerint azért lett öngyilkos az apukája, mert bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik

Saját bevallása szerint karrierje kezdetén a menedzsmentje határozottan megtiltotta neki, hogy felfedje a „titkát”, így igyekeztek eltüntetni azokat a 2006-ban, az XY magazin számára készült fotókat is, melyeken akkori barátjával láthattuk félreérthetetlen helyzetben.

„Nagyon rosszul éreztem magam, amiért olyan sokáig hazudtam, de azt mondták nekem, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy sikeres legyek. Amikor fiatal zöldfülűként bekerülsz ebbe az iparba, az emberek hasznot akarnak húzni belőled, így azt mondják, az álmaid valóra fognak válni. Ha hiszel nekik, bármire hajlandó leszel. És te hiszel nekik, különösképp akkor, ha hozzám hasonlóan Kansasből származol.”

– magyarázta a színész, és szót ejtett édesapja öngyilkosságáről is, melyért a mai napig hibásnak érzi magát.

„Én lennék az utolsó ember, akinek elhagyná a száját az, hogy „Apám miatt sajnáljatok engem.” Ugyan nem álltunk közel egymáshoz, de amikor rájött, hogy meleg vagyok, öngyilkos lett. Az utolsó, amire abból az időszakból emlékszem, hogy a testvérem és anyukám elmentek összeszedni apám cuccait, a hűtőjén pedig egyetlen kép árválkodott: az enyém, ami a nyolcadikos ballagásomon készült.”

– elevenítette fel a megrázó történteket Colton.

Sokkoló fotókon az egykor szuperjóképű Superman – Az egykori szívtiprót fel sem lehet ismerni

(Via Starity)