22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

  • 6 hónap ago
  • 24751 Views
  • 4 3
22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

A karrier és a családi kötelezettségek nyomása alatt házasságban élni és elmélyíteni a kapcsolatot enyhén szólva is mission impossible. Képzeld el mindezt úgy, hogy milliók figyelik árgus szemmel minden mozdulatodat, nem beszélve a paparazzikról. Igen, a legtöbb híres hollywood-i pár hétköznapjaiba csöppentél. Nem csoda, hogy az ilyen kapcsolatok zöme tiszavirág-életű. Szerencsére a kivételek erősítik a szabályt.

11) Julia Roberts és Daniel Moder

A színésznő és az operatór közel 18 éve házasok. Amikor tavaly Mario Lopez arról kérdezte Julia Roberts-et, hogy mit ajánl a jövőbeli szórakoztató pároknak, mi a titok nyitja, ő így felelt: „Nem hiszem, hogy csak az olyan párok érvényesülhetnek, akik szórakoztatóak. Magunkra sem tekintek így, de nem is tudom. Talán a csók.”

Julia Roberts és Daniel Moder

12) Michelle Pfeiffer és David E. Kelley

1993-ban A sebhelyesarcú /Scarface, 1983/ című filmben Elvirát alakító színésznő egy, a legjobb barátja által megszervezett randin találkozott először a televíziós író David E. Kelley-vel, és még ugyanabban az évben össze is házasodtak. Azóta együtt vannak, és két gyermeküket, Claudiát és John-t nevelik.

Michelle Pfeiffer és David E. Kelley

13) Goldie Hawn és Kurt Russell

Talán az ő szerelmük az egyik legnépszerűbb hosszútávú kapcsolata Hollywood-ban: több mint három évtizede együtt vannak (soha nem házasodtak össze). 1983-ban kezdtek el randizni, de már nem voltak ismeretlenek egymás számára, hiszen a 60-as években már volt közös filmjük: a The One and Only, Genuine, Original Family Band (1968) című alkotás forgatásán ismerkedtek meg.

Goldie Hawn és Kurt Russell

14) Bono és Alison Hewson

Az U2 frontembere Ali Hewson ír aktivistát vette feleségül 1982-ben. 2005-ben Hewson őszintén kitárulkozott kapcsolatukról: „A mi házasságunk azért működik, mert kedveljük egymást, sokat beszélgetünk és szenvedélyesen szeretjük, amit csinálunk. Kölcsönösen törekszünk elérni céljainkat.”

Bono és Alison Hewson

1 2 3 4 5