22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

  • 6 hónap ago
  • 24753 Views
  • 4 3
22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

A karrier és a családi kötelezettségek nyomása alatt házasságban élni és elmélyíteni a kapcsolatot enyhén szólva is mission impossible. Képzeld el mindezt úgy, hogy milliók figyelik árgus szemmel minden mozdulatodat, nem beszélve a paparazzikról. Igen, a legtöbb híres hollywood-i pár hétköznapjaiba csöppentél. Nem csoda, hogy az ilyen kapcsolatok zöme tiszavirág-életű. Szerencsére a kivételek erősítik a szabályt.

6) Victoria Beckham és David Beckham

Egyesek évek óta rebesgetik a divattervező és a futballsztár válását, de a két sztár házassága megingathatatlan 1999. július 4-én tartott írországi esküvője óta. Posh és Becks két gyermek szülei.

Victoria Beckham és David Beckham

7) Cindy Crawford és Rande Gerber

Miután a szupermodell elvált Richard Gere-től, 1998-ban örök hűséget esküdött az éjszakai élet óriásával, Rande Gerber-rel. A tavalyi évfordulójukon Crawford ezt posztolta az Instagramjára: „17 éve ugrottunk bele a közös életünkbe. Boldog évfordulót, drágám! Szeretlek!”

Cindy Crawford és Rande Gerber

8) Snoop Dogg és Shante Broadus

Akár hisszük, akár nem, ők ketten gimi óta együtt vannak. A kaliforniai Long Beach-en, a szülővárosukban kezdődött minden. 1997 júniusában összeházasodtak, mára három gyermeküket nevelik.

Snoop Dogg és Shante Broadus

9) Terence Hill és Lori Hill

Terence Hill és Lori Hill

10) Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

1 2 3 4 5