20 híres színész, akikre forgatás közben talált rá a szerelem

  • 7 hónap ago
  • 11749 Views
  • 2 1
20 híres színész, akikre forgatás közben talált rá a szerelem

Nem ritka, hogy két színész között szenvedélyes szerelem lobbanjon lángra egy-egy munka során. Rengeteg olyan párost láttunk már a mozivásznon, akik között valósággal szikrázott a levegő, ilyenkor pedig megfordult a fejünkben, hogy ez talán nem csak a remek színészi játéknak köszönhető.

Sok esetben be is igazolódott a gyanúnk: a következő színészek szerelme a bizonyíték, hogy a vonzalom, amit a filmekben látunk, nem mindig színjáték…

1-2) Carrie Fischer és Harrison Ford

Carrie Fischer és Harrison Ford

A Csillagok háborúja hőseinek galaxisokon átívelő, mindent elsöprő szerelmét a valóságban nem is volt olyan nehéz eljátszania a két színésznek, hiszen Carrie Fischer és Harrison Ford tényleg egy párt alkottak egy rövid ideig. Három hónapos románcuk, ami a kultikus film forgatása közben bontakozott ki, a színésznő leírása szerint nagyon intenzív volt. Negyven évig tartották titokban, hogy gyengéd szálak fűzték őket egymáshoz, kárászéletű kapcsolatukról pedig halála előtt nem sokkal, Carrie Fischer tálalt ki.

3-4) Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling

A Túl a fenyvesen című alkotás nemcsak a filmrajongók körében aratott hatalmas sikert, hanem a két főszereplő, Eva Mendes és Ryan Gosling életét is gyökeresen megváltoztatta. A színészek a forgatásokat követően kezdtek el randevúzni, ma pedig két gyönyörű gyermeket nevelnek. Esmeralda Amanda már két éves, Amanda Lee pedig idén áprilisban született. A pár néhány hónapja, teljes titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent.

5-6) Elizabeth Taylor és Richard Burton

Elizabeth Taylor és Richard Burton

A Kleopátra forgatásán jöttek össze, amiből hatalmas botrány kerekedett, hiszen mindketten házasok voltak. A kultikus film alkotói a kezdetektől tartottak tőle, hogy a mindenki szeme láttára kibontakozó szerelem rosszat tesz majd a filmnek, de a nézők csak úgy özönlöttek a mozikba, hogy megnézzék a „házasságtörőket” a vásznon. Elizabeth Taylor és Richard Burton mindent elsöprő, szenvedélyes szerelméről legendák szóltak, kétszer is kimondták egymásnak a boldogító igent, mire végül belátták, hogy nem működik a dolog kettejük között.

1 2 3 4