10 hollywoodi sztár, akik durván megváltoztak az elmúlt években

  • 1 év ago
  • 80692 Views
  • 5 7
10 hollywoodi sztár, akik durván megváltoztak az elmúlt években

Sok színész van, akire a legnépszerűbb alakítása alapján ismerünk rá. Ezek között vannak, akiknek azóta nem sikerült komolyabb filmet letenni az asztalra. Gondoljunk csak Edward Furlong-ra. Manapság már rá sem ismernénk. Ezen színészek legtöbbje eltűnt szépen lassan.

Mindenki tudja kik ők, de mégsem tudjuk mi lett velük, és hova tűntek. Miért nem vállaltak több szerepet?

(1) Mary-Kate és Ashley Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen

20 évvel ezelőtt népszerűek voltak és mindenki ismerte őket. Utolsó közös filmjük a New York Minute volt 2004-ben , mely nem lett sikeres. A színészettel nagyjából ekkor hagytak fel és szerencsére a lányok nem ijedtek meg. Saját cégük van, amely nagyon sikeres. A sors furcsa fintora, hogy húguk Elizabeth most Hollywoodban bontogatja a szárnyait.

(2) Jason Mewes (Jay és néma Bob, 2001)

Jason Mewes (Jay és néma Bob, 2001)

Jay-t alakító színész. Gyerekkori barátjával Kevin Smith-tel több közös filmjük volt. Kevin próbálta őt jó útra terelni. Munkát adott neki, hogy a függőségeitől meg tudjon szabadulni. De sokáig nem járt sikerrel.

(3) Carrie-Anne Moss (Mátrix, 1999)

Carrie-Anne Moss (Mátrix, 1999)

A legendás Mátrix egyik főszereplője volt. Bár a karakteres személyiséget, amit a Mátrixban “ragasztottak rá” Soha nem tudta lemosni magáról, sok filmszerepet kapott még a film után.

1 2 3 4