20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

  • 1 év ago
  • 168206 Views
  • 15 19
20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

Azt gondolnánk, hogy a színészek élete könnyű és irigylésre méltó. Igaz ami igaz, rengeteg pénzt keresnek, cserébe viszont rengeteget is dolgoznak.

Az elmúlt évek extrém átalakulását gyűjtöttük össze, melyek közül némelyik tényleg az emberi szervezet teljesítőképességének határait feszegeti…

1) Chris Hemsworth – Thor

Chris Hemsworth - Thor

Thor szerepére eredetileg Tom Hiddlestont kérték fel, aki szigorú diéta és edzésterv mellett tíz kiló izmot szedett fel a szerep kedvéért. A film készítői azonban végül Loki karakterét testhezállóbbnak ítélték meg. Chris Hemsworth nem súlyzózott soha, mindaddig amíg el nem kezdte edzéstervét Thor szerepéhez, hogy formába lendüljön.

2) Christian Bale – A gépész

Christian Bale - A gépész

A főszereplő Christian Bale 78 kilóról 50 kilóra fogyott le a szerep kedvéért, ami állítólag rekordfogyás a filmiparban. Diétája napi egy tonhalkonzervből és egy almából állt. Később Batman szerepe miatt ugyanennyit szedett fel.

3) Chris Pratt – A galaxis őrzői

Chris Pratt - A galaxis őrzői

Chris Pratt a szerep kedvéért fél év alatt közel 27 kilót adott le, és igen megizmosodott, a szigorú tréningnek és a diétának köszönhetően. Pratt a Városfejlesztési osztály című sorozatban egy túlsúlyos embert alakított, ezért nem tudott a válogatáson megfelelő kondícióban megjelenni.

4) Jake Gyllenhaal – Mélyütés

Jake Gyllenhaal - Mélyütés

Eredetileg Eminem alakította volna a főszerepet. Már el is kezdődtek a munkálatok, amikor a project parkolópályára került, mert Eminem a zenei karrierjére akart koncentrálni. Ezután került a főszerep Jake Gyllenhaal-hoz. Az Éjjeli féreg főszerepének kedvéért vagy 20 kilót ledobó Gyllenhaal a Mélyütésért mindezt visszaszedte, és még rá is pakolt párat, mindezt izomban, és ettől tényleg úgy néz ki, mint egy bokszoló.

1 2 3 4 5