Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 improvizált jelenet, ami annyira jól sikerült, hogy benne hagyták a filmben

  • 2 hét ago
  • 89647 Views
  • 7 6
10 improvizált jelenet, ami annyira jól sikerült, hogy benne hagyták a filmben

Amikor a kedvenc filmünket nézzük, nem is sejtjük, mennyi energiát fektettek bele annak elkészítésébe. Azt meg végképp nem gondolnánk, hogy a film kivitelezése gyakran eltér az eredeti tervtől.

A forgatókönyvben nem szereplő véletlenek és bakik felülmúlhatják az elvárásokat, és akár kulcsszerepet is kaphatnak a filmben. Íme tíz, milliók által kedvelt film jelenete, melyek a véletlen szüleményei.

1) A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, 2006)

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse (Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, 2006)

Johnny Depp annyira beleélte magát Jack Sparrow kapitány szerepébe, hogy számos jelenetben improvizált. Amikor Sparrow Davy Jones-szal kötekedik, és énekel, színésztársai (Orlando Bloom és Keira Knightley) zavart arca mindent elárul. Rendkívül ironikussá teszi a jelenetet a két színész őszinte reakciója Depp buta kis dalára.

2) A Series of Unfortunate Events (2004)

A Series of Unfortunate Events (2004)

Olaf egy színes karakter, akárcsak az Jim Carrey, a tehetséges vígjátékszínész, akitől a hangját kölcsönözték. Miközben egy filmet forgattak, Carrey egy jelenetben dadogott, így gyorsan hozzátette: „Várjatok! Hadd csináljam meg még egyszer! Adjatok megint fényt! Gyorsan, amíg még friss bennem az ötlet!” Ez a kis beszéd tökéletesen illett a furcsa, önimádó Olaf karakteréhez.

3) Vissza a jövőbe 2. (Back to the Future Part II, 1989)

A filmnek van egy jól ismert jelenete, ami nem egészen úgy sült el, ahogyan szerették volna. Marty McFly-t (Michael J. Fox) éppen egy gengszterbanda üldözi repülő deszkákon. A forgatókönyv szerint a csapatnak a városháza ablakain kellett volna keresztülrepülniük. A számításba azonban hiba csúszott. Az egyik színésznő nekiment egy külső oszlopnak, és több mint 9 métert zuhant. Szerencsére túlélte a súlyos balesetet.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük