15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

  • 2 év ago
  • 51656 Views
  • 3 7
15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

A folytatásos filmek vagy a remake-ek is hozhatnak váratlan meglepetéseket, mint például színész cseréket egyes karakterekben.

Összegyűjtöttük a meglepő eseteket, melyek igen csak feltűnőek.

(1) Evelyn O’Connel, A múmia

A múmia első része nagy sikert aratott, ami meglehetősen váratlan volt a gyártók számára. Ennek egyik oka többek között Rachel Weisz alakítása volt, aki a könyvtáros Evelyn O’Connellt játszotta. A színésznő szerepelt a sorozat második részében is, ahol a főszereplők házasokká váltak. Weisz azonban a harmadik részben már nem játszott, mondván hogy nem elég jó a forgatókönyv. Ezért kellett Őt helyettesíteni egy hasonló kaliberű színésznővel, Maria Bello-val. Sem a nézők, sem a kritikusok nem kedvelték a teljesítményét: könyörtelennek nevezték, és a színésznő nem mutatott semmiféle varázst vagy nőiességet a képernyőn.

(2) Reggie, Riverdale

Archie ellenfelét, Ross Butlert a második szezonra már nem tudták szerződtetni más projektjei miatt. Így a cselekmény úgy lett kialakítva, hogy Butler karaktere a lehető leggyakrabban megjelent a képernyőn, mindig feszültséget hoz létre. A producerek szerint olyan színészt akartak, aki annyira bájos és vicces volt, mint Ross. Reggie-t Charles Melton játssza a második évadban.

(3) Doctor, Doctor Who

Első alkalommal történik meg, hogy a kultikus sorozat főszereplője lesz nő, Jodie Whittaker.  Átveszi az előző doktor helyét, akit Peter Capaldi játszik. A doktor nemi változása negatív érzelmeket váltott ki a TV-sorozat rajongói között. A fő karakter megváltozása nagyon gyakori a Doctor Who számára. Hagyományosan az orvos szinte minden szezonban megváltoztatja megjelenését és temperamentumát. Az elmúlt 50 év során azonban az orvosokat kizárólag a férfiak játszották.

(4) Macskanő, Batman visszatér – Macskanő

Michelle Pfeiffer volt és lesz mindig is a Batman-filmek legjobb macskanője. Eredetileg a főszerepet játszotta a spin-off-ban, de annyira hosszú ideig tartott, végül nem volt hajlandó részt venni benne. Ennek eredményeképpen Halle Berry vette át a szerepét. A tehetsége és a természetes karizmája ellenére nem tudta ábrázolni a Macskanőt annyira ragyogóan, mint Pfeiffer. A film oly annyira nem sikerült jól, hogy Berry megkapta az arany málna díjat szerepéért.

1 2 3 4