14 ismert filmsztár, akik sorozatban kezdték a pályafutásukat

  • 2 év ago
  • 19415 Views
  • 3 1
14 ismert filmsztár, akik sorozatban kezdték a pályafutásukat

Ki gondolta volna, hogy rengeteg színész és színésznő valaha sorozatokban és szappanoperákban játszott? Meg Ryan-ről, Marisa Tomei-ről, David Hasselhoff-ról vagy éppen Rick Springfield-ről a legtöbben tudják, milyen filmekben kezdte, de nagy meglepetések érhetnek bennünket ezt listát olvasva.

Íme 14 befutott filmsztár, akik valaha sorozatokban és szappanoperákban tengették napjaikat, reménykedve karrierjük fellendülésében.

1) Brad Pitt –  Randy a Dallasból

Brad Pitt –  Randy a Dallasból

Eltekintve néhány epizódtól az Another World televíziós szappanoperában, ahol Chris bőrébe bújt, Pitt az éjjeli műsorok egyikében, a Dallasban játszott Charlie Wade barátjaként.

2) Alec Baldwin – Joshua Rush a Knots Landingből

Alec Baldwin – Joshua Rush a Knots Landingből

Talán a 30 Rock sorozatból ismerős lehet, Baldwin mégis az NBC szappanoperában, a The Doctors-ban tűnt fel először, illetve a Knots Landing-ben Val tévés hittérítő féltestvéreként, aki egy kissé becsavarodott, és megpróbálta arra kényszeríteni feleségét, hogy együtt érjen vége az életüknek úgy, hogy leugranak a tetőről.

3) Demi Moore – Jackie Templeton a General Hospitalban

Demi Moore - Jackie Templeton a General Hospitalban

A St. Elmo’s Fire előtt Moore két évig egy agresszív, törtető riporter bőrébe bújt (nem véletlenül akadt meg rajta Robert Scorpio szeme), csak ezt követően kapcsolódott be a Brat Packbe.

4) Halle Berry – Debbie Porter a Knots Landingben

Halle Berry – Debbie Porter a Knots Landingben

Az alig ismert színésznő egy özvegy, Frank Williams barátnőjét játszotta hat epizódon át, majd még abban az évben a Dzsungelláz, valamint a Csak semmi érzelem filmekben kapott szerepet.

1 2 3 4