10 film, amiken garantáltan sírni fogsz

  • 2 hónap ago
  • 11898 Views
  • 5 4
10 film, amiken garantáltan sírni fogsz

Bár a hölgyek könnyebben elérzékenyülnek egy megható jelenetsor láttán, a férfiak is képesek könnyeket hullajtani, ha szíven találják néhány megragadó képkockával. Van, akit kedvenc főhősének a halála vesz rá, hogy sírdogáljon, van, aki egy romantikus jelenet után érzékenyül el, de olyan is akad, akinek egy gyönyörű motiváló beszéd okoz könnyhullajtást.

Ha te mégis olyan vagy, akinek még sosem lábadt könnybe a szeme, íme néhány megindító film, melyektől rájössz, hogy te is érzéki ember vagy.

10) Szerelmünk lapjai (The Notebook, 2004)

Ryan Gosling és Rachel McAdams Szerelmünk lapjai /The Notebook, 2004/

Egy csóró munkás srác, Noah (Ryan Gosling) beleszeret a gazdag családból származó Allie-be (Rachel McAdams). Hamar felnyitja a lány szemét, hogy mindenkinek van esélye a szabad döntésre. Allie-nek rendkívül nehéz döntést kell meghoznia: kövesse a szülei által is támogatott „egyenrangú” házasságot Lon Hammond-dal (James Marsden), vagy hagyja figyelmen kívül a társadalmi különbségeket, és válassza Noah-t.

9) Titanic

7) Jack egy időutazó volt, aki eljött a Titanicba, hogy megakadályozza Rose öngyilkosságát.

James Cameron tizenegyszeres Oscar-díjas filmje egy másik kiváló példa a vagyoni- és társadalmi különbségek áthidalására. Az arisztokrata családból származó, tizenhét éves Rose (Kate Winslet) a legendás hajón találkozik a nincstelen művésszel. Szerelmüket nemcsak a neveltetésük és anyagi körülményeik, hanem a hajó szerencsétlen sorsa is akadályozza.

8) Mielőtt megismertelek (Me Before You, 2016)

Mielőtt megismertelek (Me Before You, 2016)

Lou Clark (Emilia Clarke) a megtestesült ártatlanság. Amikor váratlanul munkanélküli lesz, végső kétségbeesésében elvállal egy szokatlan állást, ami örökre megváltoztatja az életét. Vagy inkább ő változtatja meg a nemrég lebénult munkaadója, Will Trainor (Sam Claflin) monoton, szomorú világát?

7) Jane Eyre (2011)

Jane Eyre (2011)

Miután az árva Jane (Mia Wasikowska) sikeresen túlélte gyermekkora viszontagságait, Thornfield Hall-ban kap állást mint nevelőnő. Egyre szorosabb barátságba kerül munkaadójával, a mogorva és rideg Mr. Rochester-rel (Michael Fassbender), akiről azonban hamar kiderül, hogy egy borzasztó titkot rejteget.

1 2 3