Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

  • 4 hónap ago
  • 8348 Views
  • 2 0
10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

Nem egy világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Leggyakrabban a korukról szoktak mást mondani, de volt már olyan is, hogy valaki a lovaktól való félelmét titkolta el, miközben egy brit színész egy időben mindenáron amerikainak akart tűnni, más pedig azt füllentette, hogy tud németül.

Végül mind ismertek lettek, de a pályájuk során kisebb-nagyobb hazugságokra is szükségük volt ahhoz, hogy ez így legyen.

1) Mila Kunis

Mila Kunis

Nem egy színésznő kezdte úgy a pályáját, hogy hazudott a koráról – még kiskorúként 18-nak mondta magát, hogy a szülei engedélye nélkül filmezhessen. Mila Kunis is így tett 14 évesen, hogy megkapja az Azok a 70-es évek show egyik szerepét, történetesen pont egy 14 éves lányét. A hazugság duplán jól sikerült, hiszen a sorozatban ismerte meg későbbi férjét, Ashton Kutchert. 

2) Carla Gugino

Carla Gugino

A Wayward Pines sztárjával pont az ellenkezője történt, három tévés vendégszerep után 1987-ben pályázott Az agyoncsapat című film egyik szerepére, ott viszont egy nála fiatalabb lányt kerestek, így 16 helyett 14-nek hazudta magát.

3) Sandra Bullock

Sandra Bullock

1990-ben még a Dolgozó lány sorozatváltozatában játszott, innen dobbantott volna a nagyfilmek felé. Meg is pályázta a Szerelmi bájital főszerepét, és két évvel később végül vele jött ki a film – ehhez azonban kellett az is, hogy 29 évesnek mondja magát 26 helyett. Természetesen ezzel csak az internet előtti időkben játszhattak a feltörekvő színésznők, ma már bárkinek könnyebben ellenőrizhetik a korát.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük