15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

  • 5 hónap ago
  • 36223 Views
  • 3 3
15 filmsztár, akik tragikus körülmények között haltak meg

Amellett, hogy tragikus veszteségek, ezeknek a szereplőknek a hiánya sok fejfájást okozott a gyártóknak és a rendezőknek egyaránt – ez azért van, mert mindannyian a filmjük forgatásakor haltak meg!

Az élet sajnos nem mindig igazságos. A most következő tizenöt színész váratlanul halt meg, és hatalmas űrt hagyott Hollywoodban.

1. John Candy

John Candy

John Candy kóros elhízástól szenvedett egész felnőtt kora alatt. Az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején további súlyt szedett fel, bár az utolsó időszakban erőfeszítéseket tett, hogy javítson egészségén. 1994-ben, mialatt az Elég a vadnyugatból! című filmet forgatták Durangóban (Mexikó), Candy felhívta Larry Smith kanadai politikust, aki a Kanadai Futball Liga megbízottja volt, és bejelentette neki, hogy eladja a csapatát. Egy késő esti vacsora után, amit Candy maga készített az asszisztensei számára és ami főtt tésztából állt, elment lefeküdni. Éjfél után, március 4-én John Candy szívinfarktust kapott és meghalt 43 éves korában. Gyászszertartását a St. Martin of Tours templomban tartották, és Culver Cityben temették el (Kalifornia), a Holy Cross temetőben.

2. James Dean

James Dean

Mindössze huszonnégy éves volt, amikor 1955 szeptemberében halálos autóbalesetet szenvedett Kaliforniában. A tragikus eseményekre bőven van racionális magyarázat, hiszen a színész késésben volt egy autóversenyről, ezért padlógázzal hajtotta Porschéjét, ám sokak szerint átok ült az autón, és ez okozta a végzetes balesetet. Nem is teljesen alaptalan ez az elképzelés, hiszen annyi baleset és haláleset fűződik a Little Bastardnak (kis gazfickó) becézett járműhöz, hogy azt nehéz pusztán a véletlennek tulajdonítani.

3. Aaliyah

Aaliyah

A többszörös Grammy-jelölt Aaliyah játszotta volna Zee karakterét a Mátrix folytatásaiban, az Újratöltve és a Forradalmak című részben. (Link, a fekete srác felesége volt Zee, aki egy nyakláncot adott Linknek a háború előtt, hogy szerencsét hozzon neki.) Aaliyah sajnos 2001 augusztusában meghalt, amikor egy magánrepülővel a Bahama-szigetekről Miamiba tartott, ezért – bár több jelenetet felvettek már vele – Zee szerepére végül Nona Gaye-t választották.

4. Heather O’Rourke

Heather O’Rourke

Az 1982-es Poltergeist – Kopogó szellem című mozi és két folytatásának fiatal sztárja mindössze tizenkét éves volt, amikor meghalt. A kislányt akut bélelzáródással műtötték, azonban az operáció közben komplikációk adódtak, amelyek miatt a beavatkozást sajnos nem élte túl.

1 2 3 4