13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

  • 2 év ago
  • 52223 Views
  • 7 5
13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

Vannak színészek és természetesen színésznők, akik annyira beleélik magukat a filmbeli partnerükkel a romantikus jelenetekbe, hogy a forgatás után a való életben is folytatják egymással való szerelmi kapcsolatukat. 

Alábbi összeállításunkban ezekből szemezgettünk.

1) Ryan Gosling és Eva Mendes

1) Ryan Gosling és Eva Mendes

Eva Mendes jelenlegi párját, Ryan Goslingot első közös filmjük, a Túl a fenyvesen (2013) forgatásán ismerte meg. Külön érdekesség, hogy Eva Mendes Ryan Gosling javaslatára került be a filmbe.

2) Brad Pitt és Angelina Jolie

2) Brad Pitt és Angelina Jolie

Miután Nicole Kidman visszalépett a Mr. és Mrs. Smith női szerepétől, Brad Pitt állítólag otthagyta a projektet, és csak azután gondolta meg magát, hogy megtalálták Kidman utódját Angelina Jolie személyében, akivel össze is jött a forgatás közben.

3) Johnny Depp és Amber Heard

3) Johnny Depp és Amber Heard

Depp és Heard a 2011-ben bemutatott A rumnapló című film forgatásán találkoztak, és 2015 februárjában házasodtak össze. A 30 éves színésznő 15 hónap házasság után adta be a válókeresetet 2016 májusában, és nem sokkal később ideiglenes távolságtartási végzést szerezett férje ellen, aki állítólag egy májusi vita során megütötte őt Los Angeles-i otthonukban. Az 54 éves filmsztár tagadta, hogy bántalmazta volna feleségét. Heard azzal vádolta Deppet, hogy a férfi többször is megütötte, és egy mobiltelefont is hozzávágott.

4) Channing Tatum és Jenna Dewan

4) Channing Tatum és Jenna Dewan

Channing Tatum és Dewan 2006-ban, a Step Up forgatásán találkoztak először, majd két év randizgatás után 2008 szeptemberében bejelentették eljegyzésüket. Esküvőjüket végül kevesebb mint egy évvel később, 2009. július 11-én tartották, amikor hollywoodi viszonylatokhoz képest kis tömegnek számító kétszáz fős násznép előtt kimondták a boldogító igent. Sajnos kilenc év után véget ért a házasságuk.

1 2 3 4