15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

  • 2 év ago
  • 10065 Views
  • 1 2
15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

Eljött a várva várt téli időszak és ezzel kezdetét veszi a karácsonyi hangolódás időszaka, sokak nagy örömére. Mi is készüljünk az év egyik legszebb időszakára a legjobb téli vígjátékokkal.

Neked melyik a kedvenc téli vígjátékod? Írd meg kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

15) Grincs /How the Grinch Stole Christmas!, 1966/

A grincs (How the Grinch Stole Christmas, 2000)

A kutyájával élő Grincs gyűlöli a karácsonyt és vele együtt azokat is akik szeretik. Éppen ezért mindent megtesz, hogy keresztülhúzza Whoville lakóinak számítását, akik önfeledten készülnek a karácsonyra. Például azzal, hogy ellopja a karácsonyi ajándékaikat és különböző turpisságokat eszel ki ellenük. Azonban akad egy bátor kislány, akinek naivitása úgy tűnik képes megolvasztani még egy ilyen megkeseredett lény szívét is.

14) Mi a manó /Elf, 2003/

Mi a manó /Elf, 2003/

Buddy (Will Ferrell) egész életében úgy hitte, csupán egy a Mikulás többi manója közül, aki az északi sarkon nevelkedett és dolgozott. Mindig is érezte azonban, hogy kicsit más, mint a többiek. Meg is érti, hogy miért, mikor nevelőapja, a Mikulás főmanója (Bob Newhart) elárulja neki, hogy ő valójában ember. Buddy úgy dönt, elindul, hogy megtalálja igazi családját New Yorkban. Vér szerinti apja (James Caan) azonban nem tudja, mit kezdjen a helyzettel.

13) Cserebere karácsony /Holiday Wishes, 2006/

Cserebere karácsony /Holiday Wishes, 2006/

A Cserebere karácsony című családi vígjátékban a vonzó Danni, a királyi család buli szervezőjeként megállás nélkül élete szerelmét keresi, ám a végzet nem egy, hanem két furcsa lánnyal is összehozza. A finomkodó Britney és a szolgasorban élő Rachel egy angyal segítségének köszönhetően testet cserél, így mindkettőjük vágya teljesülhet. A két lány eleinte élvezi a helyzetet, de rövidesen rájönnek, ők nem ezt szerették volna. Kiderül, hogy Danni az egyetlen, aki segíteni tud rajtuk.

12) Drágán add az életed! /Die Hard, 1988/

Drágán add az életed! /Die Hard, 1988/

John McClane nyompzó Los Angelesbe érkezik, hogy megpróbálja helyrehozni a házasságát feleségével Holyval. Amikor azonban a nő munkahelyét, a Nakatomi felhőkarcolót ellepik a terroristák, McClane-nek nem marad más választása, mint élete árán is megmenteni a cég munkatársainak és saját életét, valamint meghiúsítani a gonosztevők ördögi terveit.

1 2 3 4