15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

  • 2 év ago
  • 9995 Views
  • 1 2
15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

Eljött a várva várt téli időszak és ezzel kezdetét veszi a karácsonyi hangolódás időszaka, sokak nagy örömére. Mi is készüljünk az év egyik legszebb időszakára a legjobb téli vígjátékokkal.

3) Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

A szerelmet senki sem kerülheti el. Jelen van a gazdagok és szegények, a fiatalok és az idősek, a szinglik és a házasok életében is.
A történet helyszínét London városa adja, amit inkább szomorkás időjárásáról, mintsem romantikus hangulatáról szoktak ismerni. Itt él és esik szerelembe többek között a nőtlen miniszterelnök, egy árva kisfiú, a kivénhedt rocksztár, és egy kiábrándult író. Az élet nem habostorta, valakinek összejön, valakinek nem, és valaki pont ezért érezheti magát szerencsésnek, vagy éppen szerencsétlennek, hogy eltalálta Ámor nyila. A szövevényes szerelmi szálak összegubancolódásához és kibontakozásához tökéletes alaphangulatot ad a karácsony előtti elvarázsolt világ. A végkifejlet boldogsággal teli, vagy izgalmasan bonyodalmas, esetleg keserédes, de mindenesetre sosem unalmas.

2) Holiday /The Holiday, 2006/

Holiday /The Holiday, 2006/

Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

1) Reszkessetek, betörők! /Home Alone, 1990/

Reszkessetek, betörők! (1990)

Az igazi bajkeverő Kevin (Macaulay Culkin) egy kissé szétszórt családban él: a hamisítatlan, párizsi vakációra készülők szülők ugyanis otthon felejtik fiukat, amire már csak utazás közepén döbbennek rá. A talpraesett Kevin természetesen nem esik kétségbe, és élvezettel veti bele magát a tökéletes szabadságba, amit az egyedül birtokolt hatalmas ház nyújt. Ám a kellemes ünnepet két ügyefogyott rabló zavarja meg, akik gondosan kinézték maguknak az üresen álló házat karácsonyi ajándéknak – csak nem számoltak azzal, hogy Kevin felveszi a kesztyűt.

(Történetek forrása)

//Noncsi//

10 dögös édesanya, akit alig lehet megkülönböztetni a lányától

1 2 3 4