A 7 legjobb romantikus film 2017-ből, amit vétek lenne kihagyni

  • 5 év ago
  • 16582 Views
  • 2 2
A 7 legjobb romantikus film 2017-ből, amit vétek lenne kihagyni

A romantikus szó jelentése többek között érzelmes, ábrándos, rajongással teli vagy szerelmes hangulatú. Az ember folyamatosan keresi ezt az érzést, hiszen kellemesen tölti el a bensőjét, gyakran intenzív érzelmi állapotot idéz elő.

6) Közöttünk az űr /The Space Between Us/

Közöttünk az űr /The Space Between Us/

Grander, a tizenéves srác egész eddig életét a Marson töltötte. Édesanyja űrhajós volt, aki a vörös bolygón adott életet gyermekének, de belehalt a szülésbe. A fiú megismerkedik egy földi lánnyal, és egy nap úgy határoz, hogy kockára téve egészségét a Földre látogat, hogy megkeresse apját.

7) Testről és lélekről

Testről és lélekről

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

12 híresség, aki fiatalabb önmagával pózol a képeken

(Történetek forrása)

1 2 3