A 7 legjobb romantikus film 2017-ből, amit vétek lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 16622 Views
  • 2 2
A 7 legjobb romantikus film 2017-ből, amit vétek lenne kihagyni

A romantikus szó jelentése többek között érzelmes, ábrándos, rajongással teli vagy szerelmes hangulatú. Az ember folyamatosan keresi ezt az érzést, hiszen kellemesen tölti el a bensőjét, gyakran intenzív érzelmi állapotot idéz elő.

Erre a filmipar is igen hamar rájött, és a mai napig töretlenül készítik a romantikusabbnál romantikusabb filmeket. Ezekből válogattuk ki a tavalyi évből a kedvenceinket.

1) Kincsem

Kincsem

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

2) Újra otthon /Home Again/

Újra otthon /Home Again/

A nemrég elvált Alice (Reese Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik három feltörekvő fiatal filmessel, akik épp producert és nem mellesleg albérletet keresnek. Amikor anyja (Candice Bergen) unszolására Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházba, meglepően jól alakulnak a dolgok. A kibővített családi idillbe azonban váratlanul betoppan a volt férj (Michael Sheen), aki hirtelen nem is tudja melyikükre legyen jobban féltékeny.

3) A szépség és a szörnyeteg /Beauty and the Beast/

A szépség és a szörnyeteg /Beauty and the Beast/

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

1 2 3