7 közkedvelt színésznő munkakörének radikális változása

  • 6 év ago
  • 12090 Views
  • 0 1
7 közkedvelt színésznő munkakörének radikális változása

2017-ben kétszer annyi férfi karaktert látott a nagyközönség a filmekben, mint női karaktert, és a női főszerepek száma is drasztikusan csökkent. Ha azonban visszatekintünk a közelmúltra, számtalan elképesztő hölgyet találunk a filmekben, akik meghódították a szívünket bájukkal és szépségükkel.

5) Renée Zellweger, Bridget Jones naplója

Renée Zellweger, Bridget Jones naplója

Renée 2010-ben szüneteltette Hollywood-i karrierjét, hogya magánéletére fókuszáljon. 2016-ban tért vissza azzal a karakterrel, mely híressé tette, a Bridget Jones babát vár című filmben. Azóta Zellweger 5 további filmben szerepelt már, többek között Keanu Reeves-szel A teljes igazságban, mostanában pedig a Berlin, I Love You filmben fogjuk látni. Amíg a filmvilágtól visszavonultan élt, Zellweger egyszer nyilvánult meg a nagyközönség előtt, 2014-ben az Elle Women-nek a Hollywood-i díjátadón, és egy teljesen új arcát mutatta meg. Rengeteg kritika érte a műtéti beavatkozások miatt. Az egyik legismertebb színésznő azonban kijelentette, hogy megújult külsejét az egészségesebb és békésebb életmódjának köszönheti.

6) Shannen Doherty, Beverly Hills, 90210

Shannen Doherty, Beverly Hills, 90210

Az utóbbi néhány év embert próbáló volt Shannen számára. 2015-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, így a rivaldafényt ott kellett hagynia, a kezelésre koncentrálva. A betegséggel szembeni kimerítő harc ellenére Doherty erős maradt, és szilárdan hitt a felépülésében. Nem sokkal ezelőtt gyógyultnak nyilvánították, így már csak egy helyreállító műtéte van vissza.

1 2 3 4