7 közkedvelt színésznő munkakörének radikális változása

  • 5 év ago
  • 12042 Views
  • 0 1
7 közkedvelt színésznő munkakörének radikális változása

2017-ben kétszer annyi férfi karaktert látott a nagyközönség a filmekben, mint női karaktert, és a női főszerepek száma is drasztikusan csökkent. Ha azonban visszatekintünk a közelmúltra, számtalan elképesztő hölgyet találunk a filmekben, akik meghódították a szívünket bájukkal és szépségükkel.

3) Jennifer Aniston, Jóbarátok

Jennifer Aniston, Jóbarátok

A Jóbarátok után Jennifer mindig felbukkan valamelyik filmben. Olyan közkedvelt alkotásokban szerepelt, mint a Családi üzelmek, a Förtelmes főnökök, valamint nagy tetszést aratott játékával a Jóravaló feleségek és a Boldogság bármi áron című filmekben is. 2017-ben Alexandre Moors háborús filmjében, a Sivatagi madarakban tűnt fel, mostanában pedig a Dumplin’ című musical-vígjátékban lesz látható. Ami a magánéletét illeti, a 2018-as év eleje nem volt könnyű a színésznő számára: szakított férjével, Justin Theroux-szal, mindössze 3 év házasság után.

4) Anne Hathaway, Neveletlen hercegnő

Anne Hathaway, Neveletlen hercegnő

Anne az egyik legutáltabb filmsztár Amerikában, aki Oscar-díjat nyert Fantine szerepéért a Nyomorultak című musicalben 2013-ban. Azóta nem szerződött nagyobb volumenű filmekre, kivéve a 2014-es Csillagok között címűt, melyben Christopher Nolan-nel dolgozik újra együtt, 2019-ben érkezik Joan Didion regényadaptációja, a The Last Thing He Wanted, melyben Anne is felbukkan. Miután 2016-ban megszületett első gyereke, a színésznő UN Women Goodwill nagykövet lett, és védelmébe vette a szülők fizetett szabadságát. Ezen kívül Anne a munkahelyeken tapasztalt nemi megkülönböztetést is ellenzi, ami szerinte Hollywood-ba is befészkelte magát.

1 2 3 4