8 szuper film a tökéletes szombat estéhez

  • 6 év ago
  • 7161 Views
  • 3 6
8 szuper film a tökéletes szombat estéhez

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este?

Időzavarban (amc, 19:55)

Időzavarban

Matt az egyik floridai kisváros rendőrfőnöke. A fekete bőrű zsaru keményen dolgozik, a munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti. Banyan Keyt valósággal sokkolja a brutális, kettős emberölés híre, melynek egyik áldozata a seriff szeretője. Ahogy egyre több részletére derül fény a gyilkossági ügynek, minden bizonyíték Mattra tereli a figyelmet. A zsaru versenyt fut az idővel: meg kell oldania ügyet, hogy tisztázni tudja a nevét, visszaszerezze becsületét és kiderítse a szörnyű igazságot. A helyzetet bonyolítja, hogy Matt elhidegült felesége szakértőként érdekelt az ügyben.

Kavarás (Cool Tv, 20:45)

Kavarás

Jim (Adam Sandler) és Lauren (Drew Barrymore) első randija nem sikerül a legjobban, ezért úgy döntenek, hogy nem is erőltetik a dolgot. A sors viszont úgy hozza, hogy kénytelenek lesznek elviselni egymást még egy darabig, mert teljesen véletlenül ugyanazon a családi üdülőhelyen vakációznak, ráadásul nem is egyedül, ugyanis mindkettőjüket elkísérik az előző házasságukból való gyerkőceik. Jim és Lauren ellenszenve hamar utálatba csap át. Ám a közösen átélt kalandok lassan egyre közelebb hozzák őket egymáshoz. Hamarosan felismerik, hogy a másik nem is olyan szörnyű figura, mint az elsőre gondolták.

A kezdő (RTL Klub, 21:05)

A kezdő /The Intern, 2015/

Egy menő internetes divatcég az esélyegyenlőség nevében idősebb, akár hasonló munkakörben szerzett tapasztalat nélküli álláskeresőknek is lehetőséget ad. Ennek apropóján jelentkezik gyakornoki pozícióba Ben Whittaker. Az elegáns, joviális öregúr felettese a talpraesett, határozott és kissé szeszélyes Jules Ostin lesz, akivel nem éppen zökkenőmentesen indul a közös munka. Idővel azonban kiderül, hogy sok közös van bennük, s a kezdeti távolság egyre szűkül Ben és Jules között.

1 2 3