10 híresség, akik utálnak híresek lenni

  • 1 hónap ago
  • 8692 Views
  • 1 1
10 híresség, akik utálnak híresek lenni

Menő vörös szőnyeges partik és csillogó szettek, az A-listás barátokról nem is beszélve. A celebek életét mindenki elfogadná, ezek a hírességek szívesen lemondanának a sztárlétről.

9) Zach Galifianakis

10 híresség, akik utálnak híresek lenni

A Másnaposok Alanje bár imádja és élvezi a munkáját, az már koránt sincs ínyére, ami ezzel együtt jár. Elmondása szerint egyszerű életre vágyik: munka után hazamenni és kikapcsolódni a szerettei körében. „Hírességnek lenni egy nagy rakás szar. Ostoba és érdektelen. Szeretek színész lenni, de ennyi az egész. A határok elmosódtak. A celebség egy ember által kreált, mesterséges dolog. Nem velünk születik. Az emberek egyszerűen felhívják ránk egymás figyelmét, csak épp nem jó okokból. A magánéletünk érdekli őket, nem pedig az, ami kellene… Szívem szerint én csak megcsinálnám a rám bízott munkát, hazamennék és nézném a Lifetime-ot.

10) George Clooney

George Clooney

A világhírű filmsztárnak leginkább az olyan egyszerű dolgok hiányoznak, ami nekünk átlagos, ő azonban nem teheti meg azokat – mint például egy nyugodt séta egy parkban vagy feltűnés nélkül beülni egy étterembe vagy moziba. „A legtöbb emberben felmerül a kérdés, hogy vajon mi oka van a panaszra egy olyan embernek, aki egy nagy, hegytetőn álló házban él, de az igazság az, hogy egy ilyen környezet elszigetel másoktól. Nincs jobb módja ezt elmondani. Az ilyen szintű hírnév korlátozásokkal jár. Már tizenöt éve nem jártam a Central Parkban, pedig amúgy szeretnék” – nyilatkozta Clooney egy interjúban. „Van egy vicces dolog a hírnévben. Az ember gyorsan fut felé, mert ez minden, amire vágyik. Nyilván nemcsak a hírnévre, hanem mindarra, amit reprezentál – legyen az munka vagy lehetőség. És amikor odérsz, valósággal sokkol, milyen könnyen ment, hogy belecsöppenj egy korlátozásokkal teli világba.

Tom Hardy inspiráló története mindenki számára tanulságos lehet!

(Forrás: cosmopolitan.hu és starity.hu)

1 2 3 4