10 híresség, akik utálnak híresek lenni

  • 1 hónap ago
  • 8691 Views
  • 1 1
10 híresség, akik utálnak híresek lenni

Menő vörös szőnyeges partik és csillogó szettek, az A-listás barátokról nem is beszélve. A celebek életét mindenki elfogadná, ezek a hírességek szívesen lemondanának a sztárlétről.

7) Shailene Woodley

Shailene Woodley

Az amerikai tini titkos élete sztárja sem rajong önnön ismertégéért – nem áldásként, hanem átokként tekint rá. „Számomra az „f” betűs szó [utalás a f…ckra – jelentése kb. elcseszés] egyenlő a fame-mel [hírnév], a „c” betűs [utalás a cockra – jelentése farok] pedig a celebrityvel [híresség]. Szívből gyűlölöm ezeket a szavakat!

8) Megan Fox

10 híresség, akik utálnak híresek lenni

A háromgyermekes sztármami sem rajong túlzottan azért, hogy a média a munkásságán túl a magánéletén is rajta tartja a szemét – szíve szerint elbújna a fürkész tekintetek elől, ha tehetné. „Nem hiszem, hogy az emberek megértik, milyen ez. Azt gondolják, be kéne fognánk a szánkat és befejezni a picsogást, mert hatalmas házban élünk és Bentley-t vezetünk. Azt hiszik, csodálatos életünk van. Az viszont nem tudatosul bennük, mivel is jár a hírnév. Képzeld el a legrosszabb iskolai élményedet, amikor a gimiben tíz gyerek szekált. A hírnév hasonló, azzal a különbséggel, hogy világszinten, emberek millió szekálnak folyamatosan.

1 2 3 4