10 híresség, akik utálnak híresek lenni

  • 1 hónap ago
  • 8689 Views
  • 1 1
10 híresség, akik utálnak híresek lenni

Menő vörös szőnyeges partik és csillogó szettek, az A-listás barátokról nem is beszélve. A celebek életét mindenki elfogadná, ezek a hírességek szívesen lemondanának a sztárlétről.

4) Chris Evans

10 híresség, akik utálnak híresek lenni

Egyetlen jó dolog lenne abban, ha egy szörny landolna a Földön. Hogy Amerika kapitány azonnal megjelenne egy kis szuperhős bevetésre! Legalábbis a filmvásznon, pláne, hogy Chris szándékosan igyekszik nem túl nagy sztár lenni. „Nem akarok én lenni a következő Brad Pitt. Ha egyszer Brad Pitté válsz, örökre az maradsz.”

5) Robert Pattinson

10 híresség, akik utálnak híresek lenni

Nem csoda, hogy az életben is egy párt alkotott Robert és Kristen Stewart, mert exéhez hasonlóan Rob is teljesen kiborul, ha a sztárságról van szó. Szerinte ugyanis teljesen más életet kell élnie, mint az átlag embereknek, ami sokszor frusztráló.

6) Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

A Transformers sztárja sosem csinált titkot abból, mennyire utál ismert lenni, ráadásul A nimfomániás első részének 2013-as premierjén úgy jelent meg, hogy egy Nem vagyok híres többé feliratú papírzacskót húzott a fejére – ezzel is kifejezve, mennyire nehezére esik eleget tenni a szakmájával járó kötelezettségeknek.

1 2 3 4