Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

  • 2 hónap ago
  • 361 Views
  • 0 0
Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

A Jefferson Intézet kriminalisztikai csapat és az FBI-ügynök közel 12 éven keresztül fejtettek meg sötét titkokat és megoldatlan eseteket a Dr. Csont című szériában. A karakterek idővel kialakult kapcsolatai igencsak megnyerték a rajongókat a hosszú évek alatt. A törvényszéki antropológus és az FBI-ügynök egészségben és betegségben, extrém kihívásokban és boldog helyzetekben gazdag éveket hagyhatnak a hátuk mögött.

13. Colin Fisher

Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

Joel Moore alakította Colin Fishert, a pesszimista és sötét humorú srácot a Jefferson Intézetben. Karrierje a sorozatban remekül indult, ám jövője a laborban bizonytalanná vált egy gyanúsítottal való kapcsolata miatt. A 12. évadban kiderült, hogy rajongott Brennan regényeiért, és még rajongói fikciókat is írt arról, hogy egy gyakornok viszonyt folytatott a főnökükkel. Szokásos közömbössége ellenére Brennant elragadta ez a kinyilatkoztatás, Fisher legnagyobb megdöbbenésére. A Dr. Csont óta Moore olyan műsorokban szerepelt, mint az Anyaság túlsúlyban, vagy a A SHIELD ügynökei. A közelmúltban pedig részt vett az Avatar: A víz útja projektben.

14. Wendell Bray

Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

Wendell Bray a 4. évadban lett a Jefferson Intézet csapatának tagja, mint gyakornok. Karaktere volt az egyik legkiegyensúlyozottabb, aki jól irányította a munkáját és az életét is. Rövid ideig randizott Angelával, de rájöttek, hogy nem igazán passzolnak egymáshoz. A 9. évadban csontrákot diagnosztizáltak nála, és a kezdeti habozás ellenére a kezelés mellett döntött. A Dr. Csont után Michael Grant Terry útja a filmiparban folytatódott. Legutóbbi szerepe a 19-es körzet című sorozatban volt, ahol Jones tiszt karakterét játszotta.

15. Arastoo Vaziri

Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

Pej Vahdat Dr. Arastoo Vazirit alakította, és Dr. Brennan egyik gyakornoka volt. Eredetileg iráni származású volt, aki mélyen elkötelezett volt hite iránt, és naponta imádkozott. Eleinte igyekezett vallási meggyőződését az akcentusa mögé rejteni, de végül megnyílt a csapat felé. Randizgatott Cam- el, de végül elment a csapattól, miután munkahelyet váltott, majd később visszatért a sorozatba. Cam- el eljegyezték egymást, összeházasodtak, és azt fontolgatták, hogy gyerekeket fogadnak örökbe.

Vahdat számos műsorban vendégszerepelt, mint például a Will és Grace, a Lucifer az Újvilágban, vagy a Doktor Murphy. Visszatérő szerepei is voltak, mint A zöld íjász, vagy az Empire. Olyan népszerű animációkhoz is kölcsönadta a hangját, mint a Family Guy, vagy az Amerikai fater, illetve videojátékok hangjaként is megszólalt.

16. Dr. Clark Edison

Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

Dr. Clark Edison munkája a Jefferson Intézetben nagy változásokat hozott. A karakter Zack Addyt pótolta, egy alkalommal pedig még Dr. Brennant is leváltotta. A Dr. Csonton kívül más műsorokban is feltűnt, például a True Blood – Inni és élni hagyni, illetve A zöld íjász című sorozatokban. A Dr. Csont óta Eugene Byrd többnyire szinkronszínészként dolgozott. Sok projekt van már a háta mögött, mint például az Amerikai fater, a Family Guy, A tini nindzsa teknőcök felemelkedése, vagy az Itt van Póni. Ami a színészetet illeti, olyan projektekben szerepelt, mint A buki, vagy a Spencer.

17. Parker Booth

Mit csinálnak jelenleg a kedvenc Dr. Csont című sorozatunk szereplői?

Ty Panitz alakította Parkert, Booth fiát az 1. évadtól a 9. évad elejéig. Booth egy néhai katonabarátjáról elnevezett Parker erős köteléket ápolt az apjával, aki úgy döntött, hogy vele marad az anyja helyett, még karácsonykor is. Amikor Brennan bejelentette terhességét, Parkernek így kistestvére lett. Parkernek érzelmi küzdelmekkel kellett szembenéznie, különösen Christine születése után. Booth az esküvőn is ott volt. A most 20 éves színész a Dr. Csonton kívül nem volt túl aktív a filmek terén. Jelenleg iskolai tanulmányait folytatja.

//Cornelius//

20 színész, akik még mindig olyan jóképűek, mint voltak a 2000-es évek elején

(Via Brightside)

1 2 3