15 híresség, akik jó fejeknek tűnnek, de nagyon nem azok

  • 1 hónap ago
  • 25910 Views
  • 2 1
15 híresség, akik jó fejeknek tűnnek, de nagyon nem azok

A hírességek valószínűleg teljesen másképp viselkednek, ha színpadon állnak, vagy forog mellettük a kamera, mint akkor, ha mondjuk egy show után futunk össze velük. Sokan már nem olyan kedvesek és jó fejek ilyenkor – ahogy ez a következő összeállításból is kiderül (persze, tisztelet a kivételnek itt is).

13) Britney Spears

15 híresség, akik jó fejeknek tűnnek, de nagyon nem azok

A gyűlölt hírességek listáját az amerikai pophercegnő vezeti. A szőke díva szédületesen ívelő karrierjét az egykori háttértáncosával, Kevin Federline-nal kötött házassága tette tönkre. Spears kisasszony a válása utána túl sok időt töltött azzal, hogy megvédje magát a lejárató hadjáratoktól, amikor azt állította, hogy a média valósággal az őrületbe kergeti. Idegösszeomlásának ékes bizonyítéka volt, amikor kopaszra borotvált fejjel sokkolta az egész világot, amit többszöri elvonókúrák, botrányos interjúk és sokkoló fotók követtek. Szegény Britney, hiába akar visszakapaszkodni a csúcsra, úgy, ahogy van, szánalmas, és mindig hülyét csinál a rajongóiból, mert a koncertjein nem élőben énekel, nem utolsósorban pedig rossz anya, aki minden jel szerint éhezik a világ figyelmére.

14) Ben Stiller

15 híresség, akik jó fejeknek tűnnek, de nagyon nem azok

Ehzranight egyik barátja a Trópusi vihar forgatásán dolgozott, és elmondása szerint Ben Stiller a legnagyobb p.cs, akit csak a hátán hordott a Föld: a színész állítólag mindenkivel szemétláda volt, és egy embert ki is rúgatott, mert nem tettek elég cukrot a kávéjába.

15) Paris Hilton

15 híresség, akik jó fejeknek tűnnek, de nagyon nem azok

A milliomos szállodalánc-örökösnő iránti közutálat már-már legendás, a Reuters hírügynökség és az Ipsos közvélemény-kutató intézet közös felmérése alapján két évvel ezelőtt elnyerte a világ leggyűlöltebb sztárja címet. Az elkényeztetett és hisztis bulikirálynő gyakorlatilag a botrányaiból él. Íme, néhány érdekesség, amiért tulajdonképpen híres lett: letartóztatás kokainbirtoklásért, tizennégy órányi házi szexvideó, polgári perek sorozata, felejthető reklámok, és röpke viszonyok Hollywood legnagyobb lúzereivel. Első albuma hatalmas bukás volt, filmes tündökléseiért legfeljebb „Arany Málna” díjjal jutalmazták, arról nem beszélve, hogy a sok plasztikázástól most úgy néz ki, mint egy szilikon Barbie. Paris felületessége, butasága és polgárpukkasztó imidzse a jelek szerint nem ismer határokat. A szőke híresség mindig gondoskodik arról, hogy legyen valamilyen pikáns hír, amivel a magazinok címoldalán szerepelhet.

Teljesen újra kellett tervezni Dwayne Johnson népszerű filmjét, mert túlságosan kigyúrta magát

(Forrás)

1 2 3 4