10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

  • 2 hónap ago
  • 87424 Views
  • 7 8
10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

Gyakran előfordul, hogy egy színész annyira a magáénak akar tudni egy adott szerepet, hogy egészen drámai módon képes megváltoztatni a külsejét. Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé.

9) Matthew Fox

Matthew Fox

A Lost sztárja, Matthew Fox intezív edzéstervet követve 20 kilót fogyott a 2012-es Alex Cross főszerepe miatt. A színész hihetetlen szálkás volt a filmben, de sajnos a produkció sem a nézők, sem a közönség körében nem aratott sikert.

10) J. K. Simmons

J. K. Simmons

J. K. Simmons a Whiplash előtt sem unatkozott, az Oscar-díjat ért szerep óta meg pláne teli a naptára, csak IMDb-adatlapja szerint jelenleg kilenc filmjének zajlanak az utómunkái, ám az egyiket hamarosan bemutatják a mozik. Ez az egy nem más, mint a Justice League – Igazság Ligája, amelyben Simmons Gordon felügyelőt alakítja. Alighanem éppen e szerep apropóján pattintotta ki magát úgy, ahogy sokan 30-40 év mínusszal is legfeljebb csak álmodoznak róla.

Tudta? Bud Spencer dalszövegíróként és szerzőként is kipróbálta magát

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4