10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

  • 2 hónap ago
  • 87426 Views
  • 7 8
10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

Gyakran előfordul, hogy egy színész annyira a magáénak akar tudni egy adott szerepet, hogy egészen drámai módon képes megváltoztatni a külsejét. Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé.

7) Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal az Éjjeli féreg után kemény edzésekbe kezdett, hogy kellően kigyúrja magát a Mélyütés bokszolójának szerepére.  A színész kemény formát hozott össze. Külön érdekesség még, hogy a rendező, Antoine Fuqua, hogy támogassa filmje főszereplőjét, Jake Gyllenhaalt, a teljes fizikális felkészülést végigcsinálta vele.

8) Hugh Jackman

Hugh Jackman

Hugh Jackman a lehető minél szálkásabb fizikumot akart elérni Farkas szerepéhez. Ehhez a testépítésben is alkalmazott dehidratációs diétát használta, aminek a lényege, hogy 36 óráig a forgatás előtt nem fogyasztott semmilyen folyadékot. Ezen felül, hogy felkészüljön a szerepre, kapcsolatba lépett Dwayne Johnsonnal, hogy tömegnöveléssel kapcsolatos tanácsot kérjen tőle. Johnson azt javasolta, hogy Jackman fél éven keresztül szedjen fel minden héten fél kilót, amit napi 6000 kalória bevitelével érhet el nagyon sok csirke, marha és barna rizs elfogyasztásával. Elmondása szerint, ettől eléggé fájt a feje, de nagyon elégedett a végeredménnyel.

1 2 3 4