10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

  • 2 hónap ago
  • 87425 Views
  • 7 8
10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

Gyakran előfordul, hogy egy színész annyira a magáénak akar tudni egy adott szerepet, hogy egészen drámai módon képes megváltoztatni a külsejét. Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé.

4) Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg közel 90 kg-ra gyúrta fel magát az Izomagyak című film szerepéhez. Wahlberget nem mellesleg beperelték azért, hogy a film logójával ellátott táplálékkiegészítőt hozott forgalomba. A pert végül Mark nyerte, a bíróság nem talált ebben semmi kivetnivalót.

5) Chris Evans

Chris Evans

Chris Evans háromszor utasította el Amerika Kapitány szerepét, mire a rendező és a producerek meg tudták győzni. A színész komolyan vette a filmre való felkészülését, többféle sportot is űzött: karatézott, bokszolt, gimnasztikázott, de kipróbálta magát a parkourben és a brazil jiu-jitsuban is.

6) Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds kosztümét a Deadpool című filmben eredetileg kibélelték, hogy izmosabb fizikum hatását keltsék, azonban Reynolds annyira jó formába hozta magát a forgatásra, hogy el kellett ezeket távolítani, ugyanis ezekkel túlságosan marcona lett volna a karakter. A forgatás minden egyes napján három órába telt, hogy Ryan Reynoldsra ráadják a kosztümöt. A színész elmondta, hogy olyan érzés volt viseli a maszkot, mintha ‘egy nedves pelenkát hordott volna az arcán’.

1 2 3 4