Bradley Cooperre ismét rátalált a szerelem – 21 évvel fiatalabb szupermodellel jött össze

  • 3 hónap ago
  • 555 Views
  • 0 0
Bradley Cooperre ismét rátalált a szerelem - 21 évvel fiatalabb szupermodellel jött össze

Hosszú hónapok óta kerink a pletyka, miszerint Bradley Cooperre ismét rátalálta a szerelem, ráadásul ismét egy szupermodell személyében. Eddig csak találgatni lehetett, hogy igazak-e a hírek, de a minap kézen fogva kapták lencsevégre őket London utcáin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigiyck) által megosztott bejegyzés

Bradley Cooper és gyermekének anyja, az orosz szupermodell, Irina Shayk még 2019-ben szakítottak egymással és bár egy ideig úgy nézett ki, hogy ismét összejönnek, végül mindketten más mellett találták meg a boldogságot. Azonban a kapcsolatuk továbbra is baráti, közös kislányukat, Leát pedig együtt nevelik és gyakran szerveznek közös programokat is – írja a Blikk. A 49 éves, többszörös Oscar-jelölt színész-rendező nemrég továbblépett, ugyanis a 21 évvel fiatalabb Gigi Hadiddal jött össze, aki szintén sikeres modell. A fiatal sztárnak – Bradley-hez hasonlóan – már van egy kislánya korábbi kapcsolatából, így ez is közös bennük.

Bradley Cooperre ismét rátalált a szerelem - 21 évvel fiatalabb szupermodellel jött össze

Gigi Hadid

Az álompárt a minap London utcáin, kézen fogra kapták lencsevégre a lesifotósok, így már egyáltalán nem titkolják, hogy tényleg együtt vannak. A hírek szerint tavaly nyár végén, kora ősszel találtak egymásra.

Miért él Bradley Cooper 49 évesen még mindig az édesanyjával?

(Via Naphire.hu)