10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

  • 4 hónap ago
  • 2243 Views
  • 0 1
10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Közismert tény, hogy Hollywood tele van színészcsaládokkal. Gondoljunk csak Martin Sheenre és a fiaira, Charlie Sheenre és Emilo Estevezre, Jon Voightra és lányára Angelina Joliera, vagy a sok Douglas, Hemsworth- és Skarsgård-rokonra, akik nélkül manapság egyetlen valamire való blockbuster sem készülhet el.

9) Zelda Williams, Robin Willams lánya

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

A 32 éves Zelda Williams az apja 2014-ben bekövetkezett halála előtt számos alkalommal együtt lépett a nagyközönség elé Robin Williamssel. Legelőször erre 1994-ben került sor, amikor az In Search of Dr. Seuss című tévéfilmben szerepeltek együtt. A következő évben, hatéves korában, a Áldatlan állapotban című filmben kapott ismét egy kisebb szerepet az édesapja mellett, majd a 2004-es Így nőttem felben is együtt voltak láthatóak. Az pedig magától értődő volt, hogy a valóban legendás Nintendo-játék, a The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2011-es remake-jének reklámjában is együtt szerepeljenek, elvégre a mókás kedvű Robin Williams a Zelda-játékokban szereplő Zelda hercegnőről nevezte el annak idején a lányát. Zelda Williams a mai napig is a szórakoztatóiparban dolgozik: hol a televízióban, hol filmekben, hol pedig animációkban szerepel, de a 2018-as Shrimp idején pedig a rendezésbe is belekóstolt.

10) Ben Stiller és Jerry Stiller

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Ben és Jerry Stiller számos filmben szerepeltek együtt, például az “Agyő, Nagy Ő!”-ben, Zoolanderben és a Nehézfiúkban. A legismertebb alakításuk az elsők között volt, amikor is 2007-ben egy apa-fia párost játszottak. Ebben a filmben Jerry Stiller egy Las Vegasi szerető, aki a rossz módon bánik gyerekével, miközben Ben összezavarodott házassági döntésekkel kapcsolatban.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel rá? Így néz ki ma Émilien, a Taxi-széria kétbalkezes rendőre

1 2 3 4